Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland Cavaliers, învinşi în ultima secundă de un puşti de la Utah Jazz. 96-97

Cleveland Cavaliers, învinşi în ultima secundă de un puşti de la Utah Jazz. 96-97

Cleveland Cavaliers, învinşi în ultima secundă de un puşti de la Utah Jazz. 96-97
Sursa foto: sundiata gaines
15 Ian 2010   •   17:47

Victorie extraordinară obţinută de Utah Jazz în faţa celei mai în formă echipe din Conferinţa de Est a NBA, joi, la Salt Lake City. În ciuda unui joc foarte bun făcut de vedeta ?Cavalerilor?, LeBron James, Jazz a reuşut să revină pe final prin coşul unui jucător de 23 de ani, tocmai adus din ?Divizia B? a NBA-ului, D-League.
Nimeni nu îl poate opri, în mod normal, pe LeBron James, MVP-ul sezonului trecut în NBA. Nici la Salt Lake City ?King James? nu a fost mai prejos şi a marcat 36 de puncte, ducându-şi echipa pe braţe. Cu toate acestea, nici un coleg al său nu a avut un meci măcar decent şi acest lucru a contat pe final.
În ultimul minut, Cavs aveau două puncte avans şi au beneficiat, de două ori, de câte două aruncări libere. Şi totuşi au reuşit să piardă, după ce Corver a strecurat, mai întâi, o aruncare de două puncte, în timp ce Sundiata Gaines a reuşit coşul meciului în ultima secundă, deşi era marcat ?la sânge?.
Rezultatul nu o costă prea mult în clasament pe Cleveland, întrucât şi Boston a pierdut partida de joi, cu Chicago Bulls, cu scorul de 83-96. Astfel, Cavaliers păstrează un avans de trei victorii în faţa echipei Celtics.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA Cleveland Cavaliers Utah Jazz
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close