Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland, de neoprit. Philadelphia şi Houston conduc în seriile lor (VIDEO)

Cleveland, de neoprit. Philadelphia şi Houston conduc în seriile lor (VIDEO)

Cleveland, de neoprit. Philadelphia şi Houston conduc în seriile lor (VIDEO)
25 Apr 2009   •   13:46

Cleveland Cavaliers sunt aproape calificaţi în turul următor al playoff-ului, după ce au învins pe Detroit Pistons şi în meciul trei al seriei, scor 79-68. Cu o apărare excelentă şi cu LeBron James în mare formă, campionii Estului conduc acum cu 3-0 şi mai au nevoie doar de o victorie pentru a trece mai departe.

În prima partidă din Detroit, LeBron James a fost aproape de un triple-double, încheind întâlnirea cu 25 de puncte, 11 recuperări şi 9 pase decisive, cifre care i-au ajutat pe Cavs să se impună. Vedeta din Cleveland a fost excelent secondat de rezerva Joe Smith (19 puncte, 10 recuperări), singurul om al gazdelor care a reuşit câte ceva fiind Richard Hamilton (15 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive).



Deşi pornea cu şansa a doua în confruntarea cu Orlando, 76ers au reuşit să câştige un meci în Florida, dublat de un nou succes pe teren propriu, scor 96-94. Chiar dacă Dwight Howard a reuşit 36 de puncte şi 11 recuperări pentru ?magicieni?, tandemul din Philadelphia, Andre Iguodala-Andre Miller, a înclinat balanţa în favoarea fostei echipe a lui Allen Iverson.



Cu avantajul unei victorii obţinute în Portland, Houston a revenit pe teren propiu şi a învins pe TrailBlazers cu 86-83. În urma acestui succes, texanii conduc cu 2-1 şi speră la calificare. Argentinianul Luis Scola a fost cel mai bun om al ?Rachetelor?, reuşind 19 puncte şi 9 recuperări, în timp ce învinşii au aşteptat salvarea din partea lui Brandon Roy (19 puncte, 7 recuperări).



Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close