Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland - Orlando 112-102. "Cavalerii" supravieţuiesc în finala Conferinţei de Est (VIDEO)

Cleveland - Orlando 112-102. "Cavalerii" supravieţuiesc în finala Conferinţei de Est (VIDEO)

Cleveland - Orlando 112-102. "Cavalerii" supravieţuiesc în finala Conferinţei de Est (VIDEO)
29 Mai 2009   •   13:11

LeBron James a avut o evoluţie excelentă în sfertul patru al întâlnirii cu Orlando Magic şi şi-a ghidat "cavalerii" către o victorie cu 112-102, care a salvat formaţia din Cleveland de la eliminare în finala Conferinţei de Est.

James a înscris 17 din cele 37 de puncte ale sale în ultimul sfert de joc şi a conturat o uimitoare "triplă" cu 14 recuperări şi 12 pase decisive, Cavs ducând scorul finalei la 2-3. "A fost un joc mare pentru noi. Nu vrei niciodată să îţi dezamăgeşti fanii nejucând la capacitatea maximă. Trebuie să jucăm la fel şi în meciul următor de la Orlando", a spus James.

De partea cealaltă, Hedo Turkoglu a avut 29 de puncte şi Dwight Howard a adăugat 24 şi 10 recuperări pentru Magic, care a condus cu 90-89 la jumătatea sfertului patru. "Modul în care am început primul şi al doilea sfert este inacceptabil. Sperăm să ne revenim în meciul de sâmbătă. Încă suntem în avantaj, nu e momentul să ne panicăm", a declarat Mickael Pietrus.

Orlando Magic încearcă să se califice în finala NBA pentru prima oară din 1995, în timp ce Cleveland Cavaliers vrea să devină a noua echipă din istoria NBA care câştigă o dispută în play-off după ce a fost condusă cu 3-1.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close