Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Derrick Rose a marcat 32 de puncte, iar Chicago Bulls a câştigat la Madison Square Garden

Derrick Rose a marcat 32 de puncte, iar Chicago Bulls a câştigat la Madison Square Garden

Derrick Rose a marcat 32 de puncte, iar Chicago Bulls a câştigat la Madison Square Garden
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    03 Feb 2012   •   15:20

MVP-ul sezonului trecut din NBA, Derrick Rose, a marcat 32 de puncte şi a oferit 13 pase decisive, conducându-i pe cei de la Chicago Bulls spre victorie la Madison Square Garden, 105-102 cu New York Knicks.

„Îmi place la nebunie să joc aici. Publicul chiar iubeşte baschetul şi cunoaşte acest sport. Iubesc energia care vine din tribune”, a declarat Rose.

Pentru gazde, Amare Stoudemire a reuşit 34 de puncte (record personal în actualul sezon) şi 11 recuperări, în timp ce Carmelo Anthony a încheiat meciul cu 26 de puncte, însă eforturile lor nu au putut evita a opta înfrângere a celor de la Knicks în ultimele zece partide.

Seria de patru victorii consecutive a celor de la Los Angeles Clippers au luat sfârşit chiar la Staples Center, unde Denver Nuggets, care venea după două eşecuri la rând, a câştigat cu 112-91, într-un meci în care atât Andre Miller, cât şi Chauncey Billups au bifat meciul 1.000 al carierei.

Monta Ellis şi Stephen Curry au înscris împreună 62 de puncte, iar Golden State Warriors a câştigat fără mari emoţii pe teren propriu în faţa lui Utah Jazz (119-101), în timp ce Portland TrailBlazers a pierdut surprinzător în deplasare cu Sacramento Kings (92-95), în ciuda celor 28 de puncte ale lui LaMarcus Aldridge.

San Antonio Spurs a confirmat că este o forţă pe teren propriu, unde a pierdut o singură dată în 13 meciuri în actualul sezon, şi a învins cu 93-81 pe New Orleans Hornets, Tim Duncan fiind omul serii, cu 19 puncte şi 9 recuperări, iar Memphis Grizzlies a mai făcut o victimă printre echipele importante ale ligii, reuşind să se impună cu 96-77 în Atlanta.

 

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close