Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Detroit pistonează în gol. 79-83 cu San Antonio şi locul de playoff este în pericol (VIDEO)

Detroit pistonează în gol. 79-83 cu San Antonio şi locul de playoff este în pericol (VIDEO)

Detroit pistonează în gol. 79-83 cu San Antonio şi locul de playoff este în pericol (VIDEO)
Sursa foto: Tim Duncan
20 Feb 2009   •   12:45

Detroit Pistons nu reuşescă să îşi revină orice ar face. Echipa din Conferinţa de Est a făcut joi o nouă demonstraţie a slăbiciunii sale şi a pierdut al cincilea meci consecutiv, de data aceasta acasă cu San Antonio Spurs. Cele 31 de puncte ale vedetei Allen Iverson nu au fost de ajuns şi echipa îşi face, deja, griji că ar putea cădea sub locul 8 şi să piardă calificarea în fazele eliminatorii din NBA.
Situaţi nu demult pe locul al patrulea în Conferinţa de Est, Detroit Pistons nu reuşesc să îşi revină sub nici o formă, reuşind doar trei victorii în ultimele zece partide. Meciul de joi seară nu era unul uşor, echipa adversă fiind multipla campioană San Antonio Spurs, cu vedete incontestabile în formaţia de start. De altfel, titularii din All-Star Game, Tim Duncan şi Tony Parker reuşind să-şi ajute echipa cu destul de multe puncte, chiar dacă au şi ratat mult. Duncan a marcat 18 puncte dar a făcut şi un meci defensiv foarte bun, reuşind 18 recuperări. Conducătorul de joc a făcut multe incursiuni spectaculoase şi a reuşit şi el un double-double (19 puncte şi 11 pase decisive). Cu toate acestea, potrivit nba.com, Parker a şi ratat mult, doar 7 din cele 20 de aruncări ale sale având sorţi de izbândă.
Meciul nu a fost unul extrem de slab pentru Pistons, formaţia din Detroit reuşind deseori să creeze faze frumoase de joc. Cu toate acestea, blocajul psihologic al esticilor s-a simţit din nou, şi Iverson are o nouă decepţie după All-Star Game, când a marcat doar 2 puncte.
Celălalt meci al zilei, Utah Jazz - Boston Celtics, s-a terminat cu scorul de 90-85 pentru formaţia din Salt Lake City, care a reuşit o revenire spectaculoasă pe final, după ce campionii au condus pe tabelă mai bine de 40 de minute.
Priviţi rezumatele celor două partide:

Cele mai spectaculoase faze ale zilei:

Foto: Mediafax
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close