Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dirk Nowitzki o conduce pe Dallas Mavericks spre a 50-a victorie a sezonului

Dirk Nowitzki o conduce pe Dallas Mavericks spre a 50-a victorie a sezonului

Dirk Nowitzki o conduce pe Dallas Mavericks spre a 50-a victorie a sezonului
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mar 2011   •   11:28

Cu germanul Dirk Nowitzki în mare formă (30 de puncte şi 11 recuperări), Dallas Mavericks a reuşit să ajungă la cea de-a 50-a victorie din sezonul regulat pentru a 11-a oară consecutiv. În istoria NBA, doar San Antonio Spurs şi Los Angeles Lakers au mai reuşit această performanţă.

 
Texanii au învins acasă pe Minnesota Timberwolves cu 104-96. Alături de Nowitzki, la succesul celor din Dallas au contribuit şi Jason Terry (18 puncte) şi Shawn Marion, care deşi a revenit după o accidentare a reuşit 17 puncte şi 6 recuperări. De cealaltă parte, Anthony Randolph a făcut un meci excelent (31 de puncte, 11 recuperări şi 3 pase decisive), dar nu a putut evita înfrângerea echipei sale, care continuă să fie ultima în Vest.
 
În cel de-al doilea meci al zilei, New Orleans Hornets a avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga în deplasare la Utah Jazz, scor 121-117. David West (29 de puncte) şi Chris Paul (24 de puncte şi 12 pase decisive) au fost cei mai buni oameni ai învingătorilor, în timp ce gazdele au avut în Paul Millsap (33 de puncte şi 11 recuperări) cel mai important realizator.

×
Subiecte în articol: Dallas Mavericks NBA Dirk Nowitzki
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close