Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Duel fratricid în NBA: Pau şi Marc Gasol se înfruntă luni. Rezultate baschet

Duel fratricid în NBA: Pau şi Marc Gasol se înfruntă luni. Rezultate baschet

Duel fratricid în NBA: Pau şi Marc Gasol se înfruntă luni. Rezultate baschet
22 Dec 2008   •   14:45

Meciul pe care cei de la Los Angeles Lakers îl vor juca împotriva lui Memphis Grizzlies va fi mult mai greu pentru doi dintre jucătorii aflaţi pe teren. Cei doi fraţi din echipa naţională a Spaniei, Pau şi Marc Gasol, vor fi pentru prima oară adversari în meciul din NBA care va avea loc luni, acasă la Grizzlies. Până acum, cei doi nu şi-au mai măsurat abilităţile decât în meciuri amicale sau în antrenamentele de la echipa naţională. Cei doi fraţi au declarat că nu se vor menaja deloc unul pe celălalt, faptul că se vor bate pentru victorie fiind o motivaţie suplimentară.
"Nu va mai fi ca atunci când eram copii şi ne jucam acasă la bunici, în NBA se joacă serios" a spus Pau conform Reuters. Marc se gândeşte mai puţin la copilărie şi se gândeşte cum o sa fie meciul: "chiar dacă o să fie ciudat înaintea meciului, odată ce începe nu ne vom gândi decât cum să ne depăşim adversarul" a spus el.
Cei doi cad, însă, de acord asupra unui lucru: acesta este cel mai important meci al sezonului, pe care amândoi l-au aşteptat de când s-a publicat calendarul competiţiei. Meciul va fi o experinţă nouă, de care cei doi îşi propun să se bucure din plin.
În altă ordine de idei, campioana en-titre a NBA, Boston Celtics, a obţinut a 18-a victorie consecutivă în acest sezon învingând, duminică, pe New York Knicks, cu scorul de 124-105. Meciul, jucat la Boston, a fost câştigat de către Celtics într-o manieră categorică şi a marcat egalarea a două recorduri. Echipa de pe coasta de Est nu mai înregistrase o serie de 18 victorii consecutive din 1982, şi a reuşit să egaleze duminică acea performanţă. În plus, "verzii" au egalat recordul NBA de cel mai bun start de sezon, cu 26 de victorii din 28 de meciuri, record stabilit în 1966/1967 de către Philadelphia 76ers şi în 1967/1970 de New York Knicks.
Astfel, partida pe care Boston o va juca marţi, cu Philadelphia, va fi extrem de importantă deoarece îi dă şansa să stabilească două recorduri noi, anunţă Mediafax.
Celelalte rezultate NBA înregistrate duminică:
Atlanta Hawks - Detroit Pistons 85-78
Washington Wizards - Dallas Mavericks 86-97
Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers 91-102
Sursă foto: daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA Boston Celtics Spania
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close