Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dwight Howard va rata play-off-ul NBA şi Jocurile Olimpice de la Londra

Dwight Howard va rata play-off-ul NBA şi Jocurile Olimpice de la Londra

Dwight Howard va rata play-off-ul NBA şi Jocurile Olimpice de la Londra
20 Apr 2012   •   13:08

Dwight Howard, centrul formaţiei Orlando Magic, va fi operat la spate vineri şi va ratat play-off-ul NBA şi Jocurile Olimpice. "Magicienii" şi-au asigurat un loc în faza finală a Conferinţei de Est, dar vor fi nevoiţi să se descurce fără vedeta echipei, care va sta patru luni departe de teren, după ce medicii au descoperit că are hernie de disc.

"Doctorul a spus că e o operaţie mică şi că voi putea începe recuperarea imediat, dar voi fi refăcut abia după patru luni. Deci nu îmi fac griji, o să revin mai puternic ca niciodată", a spus Howard pentru ESPN.

Absenţa lui Howard va fi o lovitură pentru Orlando în play-off, dar jucătorul e de părere că Magic se va descurca şi fără el. "Dacă băieţii joacă bine, avem o şansă. Ştiu ce avem în vestiar, am văzut asta în câteva meciuri din acest sezon. Le-am spus că nu trebuie să fim cei mai mari sau cei mai tari, ci trebuie doar să credem".

Sportivul de 26 de ani a făcut parte din echipa SUA medaliată cu aur la JO de la Beijing 2008 şi a fost numit în lotul iniţial pentru Londra 2012, dar va rata prezenţa la această competiţie.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close