Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Fanii New York Knicks şi-au huiduit favoriţii după înfrângerea cu Bucks (VIDEO)

Fanii New York Knicks şi-au huiduit favoriţii după înfrângerea cu Bucks (VIDEO)

Fanii New York Knicks şi-au huiduit favoriţii după înfrângerea cu Bucks (VIDEO)
03 Noi 2008   •   14:11

Milwaukee Bucks au pus presiune în defensivă pe New York Knicks şi au ieşit învingători cu 94-86 în întâlnirea de duminică seara. Bucks nu le-au permis celor de la Knicks să înscrie niciun punct timp de trei minute şi jumătate în sfertul trei, transformând un rezultat de 49-45 la pauză într-un avantaj considerabil de 61-45.
Richard Jefferson a înscris şapte din cele 18 puncte ale sale în acele trei minute jumate, în timp ce Andrew Bogut a fost autoritar sub panou în defensivă. Bogut a terminat partida cu 13 puncte şi 11 recuperări, în timp ce Ramon Sessions a adunat 18 puncte şi şapte recuperări, toate în defensivă. Conducătorul de joc de la Bucks a dat de asemenea şi opt pase decisive, suplinind excepţional lipsa accidentatului Luke Ridnour.
Charlie Villanueva şi Michael Redd au adăugat câte 16 puncte fiecare, toţi cei cinci titulari de la Milwaukee terminând astfel cu mai mult de zece puncte. Redd a părăsit terenul în sfertul trei, cu o entorsă la glezna dreaptă.
Cele mai spectaculoase cinci faze ale zilei, 2 noiembrie 2008

Quentin Richardson a fost principalul marcator pentru Knicks, cu 28 de puncte, însă Zach Randolph ? 15 puncte şi 13 recuperări ? a fost singurul jucător titular care a mai reuşit să marcheze peste zece puncte pentru newyorkezi. Fanii de pe Madison Square Garden nu au fost prea mulţumiţi în urma acestui rezultat, huiduindu-şi favoriţii pe final de meci.
În cealaltă partidă a serii, Oklahoma City Thunder a obţinut prima victorie din istorie în NBA, învingând pe teren propriu Minesotta Timberwolves, scor 88-85.
Vedeţi rezumatul zilei, 2 noiembrie 2008

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: New York Knicks baschet NBA
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close