Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Houston pune presiune pe Lakers. Orlando supravieţuieşte ca prin magie (VIDEO)

Houston pune presiune pe Lakers. Orlando supravieţuieşte ca prin magie (VIDEO)

Houston pune presiune pe Lakers. Orlando supravieţuieşte ca prin magie (VIDEO)
15 Mai 2009   •   18:01


Outsidera Houston Rockets le dă mari bătăi de cap celor de la Los Angeles Lakers. După ce a învins Rockets la 40 de puncte în meciul cinci, formaţia condusă de Phil Jackson s-a relaxat în partida a şasea din semifinalele Conferinţei de Vest şi a pierdut-o, scor 80-95, astfel că finalista se va decide în meciul decisiv de la Los Angeles.

Aaron Brooks a marcat 26 de puncte şi Luis Scola a adăugat 24 de puncte şi 12 recuperări pentru Rockets, care a condus partida de la început până la sfârşit. ?Încă mai avem o şansă să ajungem în finală. Vom continua să jucăm dur. E o echipă grozavă, dar avem şi noi şansa noastră?, a declarat Brooks. Pentru Lakers, principalul marcator a fost Kobe Bryant, cu 32 de puncte.



În Conferinţa de Est, Dwight Howard a înscris 23 de puncte şi a reuşit 22 de recuperări pentru Orlando Magic, care a trimis disputa în meciul decisiv după victoria cu 83-75 din jocul şase cu Boston Celtics. Rashard Lewis a înscris şi el 20 de puncte, în timp ce pentru Boston Rajon Rondo a reuşit 19 puncte, 16 recuperări şi şase pase decisive, iar Paul Pierce alte 17 puncte.



Cele mai spectaculoase 5 faze ale zilei


Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close