Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet În lipsa lui Bosh şi Calderon, puştiul de la Raptors, Roko Ukic, bate de unul singur pe San Antonio Spurs: 91-89

În lipsa lui Bosh şi Calderon, puştiul de la Raptors, Roko Ukic, bate de unul singur pe San Antonio Spurs: 91-89

În lipsa lui Bosh şi Calderon, puştiul de la Raptors, Roko Ukic, bate de unul singur pe San Antonio Spurs: 91-89
Sursa foto: Andrea Bargnani
12 Feb 2009   •   13:28

Toronto Raptors, una dintre echipele din NBA în cea mai slabă formă, întâlnea miercuri seară temuta echipă San Antonio Spurs. Pentru ca meciul să fie şi mai greu, canadienii erau lipsiţi şi de cei mai buni jucători ai lor, americanul Chris Bosh şi spanionul Jose Calderon, ambii cu pretenţii de All Star Game. În aceste condiţii, era aproape imposibil pentru Raptors să câştige. Totuşi, s-a întâmplat exact acest lucru, datorită celor cinci puncte marcate în ultimul minut de rookie-ul croat Roko Ukic, în vârstă de 24 de ani.
Cele două echipe care se întâlneau pe Air Canada Center aveau în clasamentele conferinţelor poziţii diametral opuse. Deşi nu are mari şanse la primul loc, San Antonio stă confortabil pe poziţia secundă în Conferinţa de Vest, în condiţiile în care Raptors sunt penultimii în Est, sperând în acest moment doar la un draft pick cât mai bun. Menţionăm că echipa cel mai slab clasată are dreptul să îşi aleagă prima jucători în sezonul care urmează. Jucătorii inconstanţi ai Raptors au reuşit în acest meci performanţe bune, Andrea Bargnani reuşind 23 de puncte şi 8 recuperări, iar Jason Kapono 21 de puncte.
Spurs au avut un jucător care a marcat şi mai mult, argentinianul Manu Ginobili fiind inamicul public numărul unu pentru gazde. Cele 32 de puncte ale sale nu au fost, însă, de ajuns, în condiţiile în care croatul Roko Ukic a decis că echipa câştigătoare trebuie să fie cea canadiană. Conducătorul de joc a înscris 22 de puncte, un "career high", deşi a jucat doar 29 de minute. Cu toate acestea, el nu a "muşcat" decisiv decât în ultimul minut de joc, atunci când a marcat cinci puncte şi a adus victoria codaşilor din Est.
Accidentarea lui Chris Bosh, o mare pierdere pentru Toronto Raptors, influenţează şi All Star Game, eveniment ce va avea loc în acest sfârşit de săptămână. Mo Williams, de la Cleveland Cavaliers, a fost chemat deja în locul jucătorului care poartă tricoul cu numărul 4 la Raptors.
Iată rezultatele de miercuri din NBA:
Orlando Magic - Denver Nuggets: 73-82
Cleveland Cavaliers - Phoenix Suns: 109-92
Charlotte Bobcats - Washington Wizards: 101-89
Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies: 91-87
Detroit Pistons - Atlanta Hawks: 95-99
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers: 122-110
New Orleans Hornets - Boston Celtics: 77-89
Houston Rockets - Sacramento Kings: 94-82
Utah Jazz - Los Angeles Lakers: 113-109
Portland Trailblazers - Ocklahoma City Thunder: 106-92
Los Angeles Clippers - New York Knicks: 128-124
Foto: www.nba.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: San Antonio Spurs NBA
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close