Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Încă o demonstraţie de forţă a lui LeBron, iar Cleveland înving în prelungiri (VIDEO)

Încă o demonstraţie de forţă a lui LeBron, iar Cleveland înving în prelungiri (VIDEO)

Încă o demonstraţie de forţă a lui LeBron, iar Cleveland înving în prelungiri (VIDEO)
14 Mar 2009   •   09:27

Cleveland Cavaliers a făcut încă un pas spre victoria în Conferinţa de Est din NBA. Pentru început, echipa din Ohio şi-a asigurat întâietatea în Central Division, după meciul câştigat în prelungiri la Sacramento cu 126-123. Vedeta ?Cavalerilor?, LeBron James, şi-a făcut din nou numărul, terminând partida cu 51 de puncte şi 9 pase decisive.

Prima repiză a meciului a fost strânsă, fiecare dintre echipe reuşind să se impună în câte un sfert. În startul părţii secunde, Sacramento păreau a sprinta spre victorie. Conduşi excelent de Kevin Martin, care a încheiat partida cu 34 de puncte, californienii au câştigat sfertul trei cu 39-24. Oaspeţii au recuperat însă etraordinar şi puteau chiar câştiga, dar chiar LeBron a irosit aruncarea liberă decisivă. În prelungiri însă, gazdele nu au mai rezistat, iar Cleveland s-au impus, obţinând astfel al patrulea succes consecutiv.



După câteva înfrângeri care i-au îndepărtat de primul loc în Est, campionii de la Boston Celtics au câştigat meciul de acasă cu Memphis, scor 102-92. Extrema Leon Powe a fost cel mai bun jucător al gazdelor, reuşind 30 de puncte şi 11 recuperări.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close