Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Încă o înfrângere pentru Boston, încă un meci mare pentru Wade. Heat - Celtics: 107-99 (VIDEO)

Încă o înfrângere pentru Boston, încă un meci mare pentru Wade. Heat - Celtics: 107-99 (VIDEO)

Încă o înfrângere pentru Boston, încă un meci mare pentru Wade. Heat - Celtics: 107-99 (VIDEO)
Sursa foto: dwayne wade
12 Mar 2009   •   16:31

Campioana en-titre din NBA, Boston Celtics, a ajuns la a patra înfrângere din ultimele şapte partide, fiind învinsă de data aceasta de Miami Heat. Dwayne Wade a jucat din nou un rol important în victoria echipei din Florida şi a făcut spectacol împreună cu noul său coleg, Jamario Moon. Boston nu a putut să conteze în acest meci pe cel mai important jucător al său, All-Starul Kevin Garnett.
Titularul de All-Star Game din Est, Dwayne Wade, a marcat iar multe puncte într-o partidă, 32 din cele 107 ale echipei sale. Pe lângă faptul că Wade înscrie mult în fiecare meci, el a reuşit să coaguleze în jurul său o echipă, iar acest lucru se vede şi prin faptul că au fost alţi cinci jucători de la Heat care au marcat cel puţin 10 puncte. Dintre aceştia, Jamario Moon a reuşit să se evidenţieze cu 13 puncte, majoritatea din slam-dunkuri.
"Toţi ne-am asumat responsabilitatea şi am contribuit cu câte ceba, deoarece am văzut că Wade era puţin obosit", a precizat Mario Chalmers pentru Eurosport.
Celtics au suferit mult în a treia repriză a partidei de pe arena American Airlines, sfert câştigat de Heat la 14 puncte, iar acest lucru s-a dovedit decisiv în economia partidei. Leon Powe a jucat bine pentru echipa din Noua Anglie, înscriind 23 de puncte şi având 13 recuperări, iar Ray Allen a adăugat şi el 27 de puncte pentru Celtics, dar echipa nu a reuşit decât să se ţină aproape de ocupanta poziţiei cinci din Est, Miami Heat.
În urma aceste înfrângeri, Celtics au căzut la două victorii în spatele celor de la Cleveland Cavaliers, care par marii favoriţi la câştigarea Conferinţei de Est şi asigurarea locului celui mai bun în playoff.

Cele mai spectaculoase 10 faze:

Partidele disputate miercuri în NBA au fost:
Washington Wizards - New Orleans Hornets: 98-109
Atlanta Hawks - Utah Jazz: 100-93
Orlando Magic - Chicago Bulls: 107-79
Philadelphia 76ers - Toronto Raptors: 115-106
Detroit Pistons - New York Knicks: 111-116
Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies: 104-79
Houston Rockets - Los Angeles Lakers: 96-102
Denver Nuggets - Ocklahoma City Thunder: 112-99
Portland Trailblazers - Dallas Mavericks: 89-93
Golden State Warriors - New Jersey Nets: 116-112
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miami Heat Boston Celtics NBA
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close