Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Knicks - Hornets 117-111. Prima victorie în noul sezon pentru echipa din New York (VIDEO)

Knicks - Hornets 117-111. Prima victorie în noul sezon pentru echipa din New York (VIDEO)

Knicks - Hornets 117-111. Prima victorie în noul sezon pentru echipa din New York (VIDEO)
Sursa foto: robert lee
03 Noi 2009   •   21:11

New York Knicks au reuşit să treacă peste problemele pe care le-au avut în primele trei meciuri ale sezonului şi au reuşit să obţină prima victorie în noua stagiune a NBA. Lipsiţi de conducătorul de joc Nate Robinson, cei de pe Coasta de Est s-au impus graţie revenirii din ultimul sfert, când şi-au depăşit net adversarii. Hornets rămân, astfel, cu o singură victorie în patru meciuri disputate.
Patru meciuri le-a trebuit celor de la Knicks ca să spargă gheaţa. În cele din urmă, echipa care a cedat pe Madison Square Garden din New York a fost New Orleans Hornets, o formaţia care nu se simţea nici ea prea bine în noul sezon. A fost nevoie de o evoluţie foarte bună a centerului Robert Lee, care a înscris 28 de puncte şi a înregistrat opt recuperări pentru ca victoria gazdelor să fie posibilă. Al Harrington a făcut şi el un meci foarte bun, cu 24 de puncte, pentru New York, în timp ce la adversari s-a evidenţiat vedeta Chris Paul, considerat de mulţi cel mai bun conducător de joc din NBA. Paul a avut 32 de puncte şi o eficienţă foarte bună la aruncări. De asemenea, micul point guard a oferit şi 13 pase decisive colegilor.

Alte rezultate de luni
New Jersey Nets - Charlotte Bobcats: 79-68
Utah Jazz - Houston Rockets: 96-113
Sacramento Kings - Memphis Grizzlies: 127-116
Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves: 93-90
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: New York Knicks NBA
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close