Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LA Clippers înving dramatic Boston cu un coş în ultima secundă. Rezultate NBA

LA Clippers înving dramatic Boston cu un coş în ultima secundă. Rezultate NBA

LA Clippers înving dramatic Boston cu un coş în ultima secundă. Rezultate NBA
Sursa foto: baron davis
28 Dec 2009   •   18:45

Liderul autoritat din Conferinţa de Est a NBA, Boston Celtics, s-a împiedicat surprinzător în deplasarea relativ uşoară de la Los Angeles, cu Clippers. A doua grupare a oraşului californian a părut depăşită de forţa celor din Boston cea mai mare parte a meciului, dar o revenire impresionantă culminând cu un coş decisiv în ultima zecime de secundă a făcut ca victoria să le revină outsiderilor.
Celtics conduc clar Estul cu cele 23 de victorii ale lor, în timp ce Clippers au doar 13 succese pe lângă cele 17 înfrângeri. Victoriile curg pentru Boston, iar înfrângerile sunt cu adevărat surprinzătoare. Tocmai de aceea, esticii au tratat cu superficialitate sfârşitul unui meci pe care îl conduseseră de la un capăt la celălalt. Perseverenţa Clippers a dat roade pe final, cu destul noroc ce-i drept, după ce Rajon Rondo a ratat două aruncări libere în ultimele secunde, dând cu piciorul victoriei. Meciul părea să meargă în prelungiri, dar coşul dificil al lui Baron Davis a răsturnat situaţia în ultima secundă.
Rondo, cel responsabil pentru cele două puncte irosite pe final, a fost cel mai bun marcator al oaspeţilor cu 20 de puncte, în timp ce de la gazde Chris Kaman a avut 27 de puncte, iar Baron Davis 24.
Alte rezultate:
Toronto Raptors - Detroit Pistons: 102-95
Cleveland Cavaliers - Houston Rockers: 108-83
Miami Heat - Indiana Pacers: 114-80
New York Knicks - San Antonio Spurs: 88-95
Denver Nuggets - Dallas Mavericks: 96-104
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics NBA
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close