Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LA Lakers şi Orlando Magic, la un pas de calificare în penultima rundă a play-off-ului NBA

LA Lakers şi Orlando Magic, la un pas de calificare în penultima rundă a play-off-ului NBA

LA Lakers şi Orlando Magic, la un pas de calificare în penultima rundă a play-off-ului NBA
09 Mai 2010   •   23:02


Los Angeles Lakers şi Orlando Magic sunt la o victorie distanţă de calificarea în finalele Conferinţelor de Vest, respectiv Est, după ce au preluat conducerea cu 3-0 în disputele cu Utah Jazz şi Atlanta Hawks, o diferenţă nerecuperată de vreo echipă din NBA până acum.

Orlando, care a câştigat 13 partide consecutive din 2 aprilie, a învins cu 105-75 la Atlanta, în timp ce Los Angeles Lakers a trecut la limită, scor 111-110, de Utah, graţie unei serii târzii de coşuri de trei puncte înscrise de Kobe Bryant şi Jeff Fisher în ultimul minut.

Pentru Atlanta diferenţa de 30 de puncte a consemnat cea mai drastică înfrângere suferită în istorie pe teren propriu într-o partidă de play-off, determinându-l pe centrul Al Horford să îşi critice coechipierii. "Este frustrant. Nu sunt genul de persoană care să arate cu degetul. Le voi spune fiecăruia în parte. Ştiu şi ei ce au de făcut. Este nevoie de efort şi sacrificiu", a spus Horford.

Rashard Lewis a înscris 22 de puncte pentru Magic, iar Dwight Howard a adăugat alte 21 de puncte şi 16 recuperări. Jamal Crawford a condus de pe banca de rezerve anemica ofensivă a celor de la Hawks, cu 22 de puncte, în timp ce Josh Smith a reuşit 15 puncte şi 11 recuperări.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers Orlando Magic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close