Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers a câştigat primul meci al finalei NBA, mulţumită lui Bryant (VIDEO)

Lakers a câştigat primul meci al finalei NBA, mulţumită lui Bryant (VIDEO)

Lakers a câştigat primul meci al finalei NBA, mulţumită lui Bryant (VIDEO)
Sursa foto: Kobe Bryant
05 Iun 2009   •   19:09

Kobe Bryant a înscris 40 de puncte pentru Los Angeles Lakers, care a zdrobit Orlando Magic în primul meci al finalei NBA, scor 100-75, pe arena Staples Centre.

Starul lui Lakers a înscris 18 puncte numai în sfertul trei, când LA s-a distanţat decisiv de Magic. ?Ofensiv a fost uimitor?, declarat colegul Lamar Odom, care a adăugat 11 puncte şi 14 recuperări din postura de rezervă.

Rezumatul partidei


Vedeta celor de la Orlando, Dwight Howard, a înscris doar 12 puncte, după ce în finala Conferinţei de Est cu Cleveland Cavaliers a avut o medie de 25.8 puncte pe meci. ?Tot ce putem face este să jucăm mai tare, mai agresiv în următoarele partide. Însă când un jucător înscrie coşuri incredibile, nu prea avem ce să facem?, a declarat Howard, făcând referire la evoluţia lui Bryant.

Kobe show


Lakers nu a mai câştigat titlul din 2002, iar Bryant vrea să arate că poate duce clubul californian în top, după ce anul trecut a pierdut finala în faţa celor de la Boston Celtics. Bryant a câştigat trei campionate, însă toate pe vremea când la club se afla şi Shaquille O?Neal, considerat starul echipei pe atunci. ?Îmi doresc doar foarte mult să câştig, atâta tot?, a declarat Bryant, care a mai reuşit opt recuperări, opt pase decisive, două intercepţii şi două blocaje.

Următorul meci dintre cele două formaţii are loc la Los Angeles, duminică, înainte ca disputa să se mute pe terenul celor de la Orlando.

Cele mai spectaculoase 5 faze ale meciului


Antena3.ro

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close