Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers, Cavaliers şi Celtics deschid noul sezon din NBA, în luna octombrie

Lakers, Cavaliers şi Celtics deschid noul sezon din NBA, în luna octombrie

Lakers, Cavaliers şi Celtics deschid noul sezon din NBA, în luna octombrie
05 Aug 2009   •   16:33

Debutul lui Shaquille O'Neal la Cleveland Cavaliers şi al lui Blake Griffin, alegerea numărul 1 în draftul 2009, împotriva celor de la Los Angeles Lakers marchează startul sezonului 2009-2010 în NBA. Sezonul va începe pe 27 octombrie, când Cavaliers, cu "Cel mai valoros jucător din NBA", LeBron James, şi noul coechipier, superstarul "Shaq", primesc vizita campioanei NBA din 2008, Boston Celtics.

Los Angeles Lakers, care a cucerit al 15-lea titlu din istorie în iunie, înfruntă rivala locală Los Angeles Clippers în cealaltă partidă a primei seri a sezonului. Griffin va încerca să îmbunătăţească recordul celor de la Clippers în faţa superstarului Kobe Bryant şi a colegilor săi de la Lakers.

Orlando Magic, care a învins Boston în semifinalele Conferinţei de Est şi Cleveland în finala Estului, înainte să piardă finala NBA cu Lakers, va începe sezonul pe 28 octombrie, pe teren propriu, într-un meci cu Philadelphia. În aceeaşi seară, New Orleans Hornets se deplasează la San Antonio Spurs, iar Utah Jazz la Denver Nuggets.

Magic şi Lakers se vor întâlni pentru prima oară de la finala NBA când Orlando se deplasează la Los Angeles, pe 18 ianuarie 2010. Returul este programat la Orlando, pe 7 martie.

Crăciunul va găzdui şi în acest an meciuri extrem de interesante, cel mai important fiind cel dintre Lakers şi Cavaliers, când O'Neal revine în Los Angeles să joace împotriva echipei pe care a condus-o către trei titluri NBA, iar starurile Bryant şi James se înfruntă într-un nou duel personal. Tot pe 25 decembrie Boston va călători la Orlando, Miami la New York, Denver la Portland şi Clippers la Phoenix.

All-Star Game-ul NBA a fost programat pentru 14 februarie - de Ziua Îndrăgostiţilor - şi se va desfăşura pe noul stadion al echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close