Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers începe play-off-ul cu dreptul, Orlando pierde acasă cu 76ers

Lakers începe play-off-ul cu dreptul, Orlando pierde acasă cu 76ers

Lakers începe play-off-ul cu dreptul, Orlando pierde acasă cu 76ers
20 Apr 2009   •   20:41


Los Angeles Lakers a avut parte de un start fantastic în lupta pentru apărarea titlului în Conferința de Vest, învingând Utah Jazz cu 113-100. Kobe Bryant a înscris 24 de puncte și Trevor Ariza a adăugat 21 de puncte, un record al carierei, pentru favorita Lakers, care a mai beneficiat de 20 de puncte și din partea lui Pau Gasol.

?Utah a rezistat bine. Asta fac ei. Au avut multe aruncări de la linia de fault și au rămas în joc, dar noi am reușit să ne impunem?, a declarat Bryant, care a mai avut și opt pase decisive. El l-a lăudat de asemenea și pe Ariza: ?A jucat fenomenal?.

În al doilea meci al zilei din Vest, Denver s-a impus pe teren propriu în fața New Orleans Hornets, scor 113-84. Chauncey Billups a înscris 36 de puncte pentru Nuggets, favorita numărul doi a Conferinței.

În Conferința de Est, favorita numărul șase, Philadelphia 76ers, a surprins Orlando Magic cu o victorie la limită, 100-98, adusă de coșul lui Andre Iguodala cu două secunde înainte de final, în timp ce Atlanta Hawks a trecut cu 90-64 de Dwyane Wade și Miami Heat.

Toate echipele care au învins duminică conduc întâlnirile respective cu scorul de 1-0, play-off-ul NBA disputându-se după sistemul ?cel mai bun din șapte partide?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close