Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers îşi arată muşchii şi câştigă la 40 de puncte cu Houston Rockets. Boston - Orlando 92-88 (VIDEO)

Lakers îşi arată muşchii şi câştigă la 40 de puncte cu Houston Rockets. Boston - Orlando 92-88 (VIDEO)

Lakers îşi arată muşchii şi câştigă la 40 de puncte cu Houston Rockets. Boston - Orlando 92-88 (VIDEO)
Sursa foto: los angeles lakers
13 Mai 2009   •   11:14

Finalistele din sezonul trecut al NBA, Los Angeles Lakers şi Boston Celtics au obţinut victorii importante marţi şi au trecut în avantaj. Trupa lui Kobe Bryant s-a impus cu 118 - 78 în faţa "Rachetelor", lipsite de uriaşul Yao, şi mai are nevoie de doar o victorie, în timp ce Boston trebuie să mai muncească mult pentru a trece de o echipă din Orlando foarte ambiţioasă, care a ratat de puţin victoria în meciul cinci.
Los Angeles Lakers aveau un motiv foarte bun pentru a fi montaţi în meciul de marţi seară. Victoria lui Houston din jocul patru i-a învrăjbit pe Lakers şi, după ce aceştia au reuşit să rupă echilibrul, destul de repede dealtfel, a venit, după cum se spune, potopul. Gazdele de pe Staples Arena au transformat în puncte mai mult de jumătate din aruncări, în timp ce Rockets au ratat mai mult de două treimi din aruncări, aşa că înfrângerea la 40 de puncte este oarecum logică. Kobe Bryant a marcat 26 de puncte, în timp ce Pau Gasol a fost, în acest meci, mai eficient în defensivă, adăugând 13 recuperări celor 16 puncte marcate. Aaron Brooks a avut cele mai multe puncte de la Rockets, 14, într-o seară mizerabilă a oaspeţilor.

Cei de la Orlando Magic se aşteptau, probabil, să obţină mai multe din meciul al cincilea din seria cu Boston Celtics, dar campionii au reuşit un meci bun şi au câştigat datorită formei slabe a adversarilor din finalul de meci. Partida, încheiată cu 92-88 pentru Celtics, i-a avut ca principali marcatori pentru gazde pe Davis (22 de puncte) şi Pierce (19 puncte, 9 recuperări şi 8 pase decisive), în timp ce de la oaspeţi Howard a reuşit 12 puncte şi 17 recuperări, mai bun în ofensivă fiind Rashard Lewis, cu 19 puncte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close