Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers, la un pas de finala NBA după 103-94 cu Denver Nuggets în jocul cinci (VIDEO)

Lakers, la un pas de finala NBA după 103-94 cu Denver Nuggets în jocul cinci (VIDEO)

Lakers, la un pas de finala NBA după 103-94 cu Denver Nuggets în jocul cinci (VIDEO)
Sursa foto: lamar odom
28 Mai 2009   •   19:15

Los Angeles Lakers sunt din ce în ce mai aproape de a-şi asigura locul în finala NBA după o nouă victorie în faţa mai slab cotatei Denver Nuggets. Dacă rivala din est Cleveland Cavaliers se descurcă slab cu Orlando Magic, Lakers conduc cu scorul de 3-2 pe Nuggets după victoria destul de clară din meciul al cincilea, scor 103-94.
O echipă în care Kobe Bryant are un rol mai mult decât important, Los Angeles Lakers a reuşit o victorie importantă în meciul al cincilea al finalei Conferinţei de Vest chiar datorită prestaţiei jucătorilor "obişnuiţi". Vedeta Bryant a marcat 22 de puncte, mai puţin decât în alte partide, dar colegii l-au ajutat de această dată. Pau Gasol a reuşit 14 puncte şi 10 recuperări, Lamar Odom 19 puncte şi 14 recuperări şi Trevor Ariza şi Derek Fisher câte 12 puncte. Meciul nu a fost unul strălucit pentru oaspeţi, dintre care doar Carmelo Anthony a reuşit să marcheze peste 12 puncte, el reuşind 31, spre bucuria lui Hugh Hefner, aflat în tribunele Staples Center împreună cu iepuraşii săi Playboy.
Cu această victorie, Lakers se pot bucura că vor juca două partide cu calificarea în finala NBA pe masă. Elevii lui Phil Jackson vor să obţină biletele pentru finală încă din meciul al şaselea, care se va juca la Denver, iar dacă nu vor reuşi, vor putea juca meciul decisiv în faţa propriilor fani, la Los Angeles.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close