Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers se apropie de titlu, după victoria din Orlando în jocul 4 al finalei NBA (VIDEO)

Lakers se apropie de titlu, după victoria din Orlando în jocul 4 al finalei NBA (VIDEO)

Lakers se apropie de titlu, după victoria din Orlando în jocul 4 al finalei NBA (VIDEO)
12 Iun 2009   •   16:39

Los Angeles Lakers s-a apropiat la doar un pas de a câştiga al 15-lea titlu de campioană în NBA, după ce a învins Orlando Magic cu 99-91 în prelungiri. Derek Fisher a înscris un coş de trei puncte cu 4,6 secunde înainte de final şi a trimis meciul în prelungiri, pentru ca în ultimele 30 de secunde ale partidei să mai marcheze o dată de la distanţă şi să ducă pe Lakers în avantaj, 94-91. Pau Gasol a înscris ultimele cinci puncte pentru a consfinţi victoria.

?Într-un campionat trebuie să ai momente în care să înscrii în fazele cheie, iar în seara asta noi am reuşit. Băieţii au jucat excelent?, a declarat Kobe Bryant, care a înscris 32 de puncte. Pau Gasol şi Trevor Ariza au adăugat fiecare câte 16 puncte pentru Los Angeles.



Lakers conduc în finala NBA cu 3-1 şi pot câştiga primul titlu din 2002 cu o victorie în ultimul meci de la Orlando, duminică. Elevii lui Phil Jackson au fost salvaţi pe final de ratările centrului Dwight Howard, care la scorul 87-84 pentru Magic a ratat două aruncări libere, cu 11,1 secunde înainte de final. Dacă ?Superman? ar fi înscris măcar o aruncare, Magic ar fi egalat scorul finalei la 2-2. ?Le-am ratat, asta e. Am lucrat mult la aruncările libere, dar nu mereu vor să intre. Nu e cazul să iau toată vina asupra mea. Am făcut şi multe lucruri bune în seara asta?, a spus Howard.

Pentru Orlando, Hedo Turkoglu a înscris 25 de puncte, în timp ce Howard a adăugat alte 16 şi 21 de recuperări.

Cele mai spectaculoase 5 faze ale meciului


Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close