Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James aduce victoria pentru Cleveland cu Orlando în ultimul minut şi Cavs câştigă cu 97-93(VIDEO)

LeBron James aduce victoria pentru Cleveland cu Orlando în ultimul minut şi Cavs câştigă cu 97-93(VIDEO)

LeBron James aduce victoria pentru Cleveland cu Orlando în ultimul minut şi Cavs câştigă cu 97-93(VIDEO)
Sursa foto: lebron james
18 Mar 2009   •   15:22

Cleveland Cavaliers au avut nevoie de coşul de trei puncte al vedetei LeBron James cu 47 de secunde înainte de final pentru a trece la conducere într-un meci foarte echilibrat cu una dintre cele două contracandidate la primul loc în Conferinţa de Est, Orlando Magic. "Cavalerii" au mai înscris o dată până la final şi echipa are, acum 54 de victorii, cele mai multe din NBA.
Echipa All-Star-ului Dwight Howard, Magic, lipsită în continuare de serviciile lui Jameer Nelson, avea un avantaj de un punct la începutul ultimului minut de joc, dar totul s-a năruit pe final. Cel mai bun jucător al partidei a fost LeBron James, care a marcat 15 din cele 43 de puncte ale sale în ultimul sfert, dar şi 12 recuperări. Mo Williams a reuşit şi el 21 de puncte pentru Cavaliers şi a creat mai multe faze de mare spectacol.
"Magia" delor de la Orlando nu a fost la capacitate maximă, vedeta Dwight Howard reuşind doar 13 puncte pe lângă cele 15 recuperări reuşite. Principalul marcator a fost Rafer Alston, un jucător mai puţin utilizat care a marcat 23 de puncte marţi seară. Turcul Turkoglu a fost şi el relativ inspirat, cu 16 puncte, dar echipa din Florida a pierdut şi se bate cu Boston Celtics pentru locul doi în Est.
"Nu îţi permiţi să laşi garda jos atunci când playoff-ul este atât de aproape. Orlando are o echipă bună e foarte posibil să ne mai întâlnim cu ei în fazele viitoare ale competiţiei", a declarat LeBron James pentru Eurosport.



Celelalte rezultate de marţi:
Atlanta Hawks - Sacramento Kings: 119-97

San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves: 93-86

Dallas Mavericks - Detroit Pistons: 103-101

Chivago Bulls - Boston Celtics: 127-121

Utah Jazz - Washington Wizards: 103-88

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers: 127-120

Los Angeles Lakers - Philadelphia 76ers: 93-94
Fazele zilei:

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close