Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LeBron James şi-a găsit partener pe măsură. 43 de puncte pentru Mo Williams în Kings - Cavaliers 117-110

LeBron James şi-a găsit partener pe măsură. 43 de puncte pentru Mo Williams în Kings - Cavaliers 117-110

LeBron James şi-a găsit partener pe măsură. 43 de puncte pentru Mo Williams în Kings - Cavaliers 117-110
Sursa foto: Lebron James
28 Ian 2009   •   15:08

Arena ARCO din Sacramento a găzduit, marţi, o partidă cum rar se văd, chiar şi în NBA. Kings, din localitate, au întâlnit Cleveland Cavaliers într-o partidă în care jucătorii-cheie au reuşit evoluţii ieşite din comun. Mo Williams, conducătorul de joc de la Cavs a reuşit să se ridice la nivelul colegului său, LeBron James, vedetă a echipei în ultimii ani. El a stabilit în acest meci un nou record personal de puncte marcate într-un meci, 43.
Este greu de decis care a fost vedeta meciului, totuşi, în condiţiile în care "King" James reuşise un triple-double până în minutul 20, lucru aproape imposibil. Din acel moment, el a fost mult timp odihnit, iar Williams a preluat frâiele meciului. După un al treilea sfert foarte inspirat, în care îşi bătuse deja predecentul record de puncte pe meci, Cavaliers au reuşit o ultimă parte a meciului bună, câştigând cu 117-110. Interesant este că echipa din Sacramento a avut şi ea un marcator inspirat în Kevin Martin, autor a 35 de puncte, lucru care nu a contat, totuşi, foarte mult.
Pentru ca ziua de marţi să fie perfectă, Cavaliers au trecut şi pe primul loc în clasamentul Conferinţei de Vest, depăşind Boston Celtics.
Celelalte rezultate ale zilei:
Orlando Magic - Indiana Pacers: 135 - 111
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets: 85-100
Utah Jazz - San Antonio Spurs: 100-106
Los Angeles Lakers - Charlotte Bobcats: 110-117
Foto: www.nicekicks.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cleveland Cavaliers LeBron James NBA
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close