Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Los Angeles învinge la Houston şi şterge cu buretele eşecul din primul meci (VIDEO)

Los Angeles învinge la Houston şi şterge cu buretele eşecul din primul meci (VIDEO)

Los Angeles învinge la Houston şi şterge cu buretele eşecul din primul meci (VIDEO)
09 Mai 2009   •   16:56

Kobe Bryant a înscris 33 de puncte şi a ajutat Los Angeles Lakers să preia controlul disputei cu Houston Rockets din semifinalele Conferinţei de Vest. Lakers au învins cu 108-94 în meciul trei, disputat la Houston, şi conduc la general cu 2-1.

Lamar Odom a adăugat 16 puncte şi 13 recuperări, iar Jordan Farmar a înscris 12 puncte şi a dat şapte pase decisive, după ce a jucat ca titular în locul lui Derek Fisher, suspendat după altercaţia cu Luis Scola din meciul doi.

De partea cealaltă, Ron Artest a înscris 25 de puncte, dar a fost eliminat pentru al doilea meci consecutiv, după ce a comis un fault intenţionat la Pau Gasol, cu 43 de secunde rămase din joc. Yao Ming a terminat şi el partida pe bancă, din cauza unei accidentări, după ce a reuşit 19 puncte şi 14 recuperări.



În Conferinţa de Est, Orlando Magic a surclasat Boston Celtics cu 117-96 şi a preluat conducerea cu 2-1, în semifinala care se dispută pe sistemul cel mai bun din şapte. Rashard Lewis a înscris 28 de puncte şi Hedo Turkoglu alte 24, ajutând ?magicienii? să dispună de campionii en-titre. Pentru Boston, principalul marcator a fost Paul Pierce, cu 27 de puncte.



Cele mai tari 5 faze ale serii de vineri


Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close