Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Manu Ginobili, vaccinat pentru rabie, după ce a doborât un liliac la partida dintre Spurs şi Kings (VIDEO)

Manu Ginobili, vaccinat pentru rabie, după ce a doborât un liliac la partida dintre Spurs şi Kings (VIDEO)

Manu Ginobili, vaccinat pentru rabie, după ce a doborât un liliac la partida dintre Spurs şi Kings (VIDEO)
03 Noi 2009   •   14:54


Manu Ginobili, jucătorul echipei San Antonio Spurs, a trebuit să fie vaccinat împotriva rabiei, după ce a prins un liliac în timpul meciului disputat cu Sacramento Kings, de Halloween. Ginobili a doborât zburătoarea cu un reflex incredibil, pentru ca apoi să ia liliacul în mână şi să i-l dea unui oficial NBA de pe marginea terenului.

"Când nu mai poţi să înscrii de sus, trebuie să găseşti alte modalităţi să apari în presă", a glumit Ginobili. Spurs, care au învins Sacramento cu 113-94, au declarat că liliacul nu a fost vătămat şi că a zburat în continuare. Alţii însă sugerează că aceasta a murit.

Ginobili, în vârstă de 32 de ani, susţine la rândul lui că doar a năucit animalul şi că apoi a fost vaccinat preventiv, pentru că liliacul nu fusese testat pentru rabie, înainte să dispară. "Am întrebat să văd dacă e mort, dar mi-au spus că a zburat", a declarat argentinianul.

Liliacul a întrerupt meciul în primul sfert de joc, înainte ca Ginobili, autor a 13 puncte în respectiva partidă, să intervină. Doar puţini lilieci sunt purtători de rabie, care se transmite în general prin muşcătură. Ginobili nu a fost muşcat şi nu a dat semne că ar fi bolnav. Antrenorul jucătorului, Gregg Popovich, a declarat: "Manu mă uimeşte tot timpul. Legenda continuă să crească. Este incredibil cum s-a întâmplat chiar în seara de Haloween. Dacă povesteşti cuiva aşa ceva va spune că minţi".



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: San Antonio Spurs
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close