Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Meci senzaţional pentru Chauncey Billups. Denver conduce cu 2-0 în seria cu New Orleans (VIDEO)

Meci senzaţional pentru Chauncey Billups. Denver conduce cu 2-0 în seria cu New Orleans (VIDEO)

Meci senzaţional pentru Chauncey Billups. Denver conduce cu 2-0 în seria cu New Orleans (VIDEO)
23 Apr 2009   •   15:33

Chauncey Billups a fost vedeta meciului doi dintre Denver Nuggets şi New Orleans Hornets. Fundaşul gazdelor a marcat 31 de puncte şi a dat 4 pase decisive în victoria echipei sale cu 108-93. Vedeta lui Denver, Carmelo Anthony a înscris şi el 22 de puncte, în timp ce David West (21 de puncte, 10 recuperări) a fost principalul realizator al învinşilor.Următoarele două partide ale seriei se vor desfăşura în New Orleans, însă Nuggets pleacă cu prima şansă de calificare în acest moment.



Miami Heat s-a impus în Atlanta, scor 108-93, şi a egalat situaţia în disputa ce opune locurile 4 şi 5 din Est. Dacă evoluţia lui Dwyane Wade (33 de puncte, 7 pase decisive) se încadrează în categoria celor normale, supriza plăcută a echipei din Florida a fost rezerva Daequan Cook. Debutantul de 22 de ani a contribuit la succesul lui Heat cu 20 de puncte şi 4 recuperări. De cealaltă parte, centrul Al Horford a avut un joc reuşit, terminând partida cu 11 puncte, 11 recuperări şi 5 pase decisive.



Învinşi surprinzător în primul meci al seriei, ?Magicienii? din Orlando şi-au luat revanşa în cea de-a două partidă, învingând cu 96-87. Debutantul Courtney Lee a fost principalul artizan al succesului, cu cele 24 de puncte şi 3 recuperări. Cel mai bun jucător defensiv al sezonului, Dwight Howard a încheiat jocul cu 11 puncte şi 10 recuperări, în timp ce 76ers s-au bazat în special pe Andre Miller (30 de puncte, 3 pase decisive şi 7 recuperări).



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Denver Nuggets baschet NBA playoff NBA
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close