Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet 'Melo' înscrie 41 de puncte şi conduce Nuggets spre a doua victorie în noul sezon NBA (VIDEO)

'Melo' înscrie 41 de puncte şi conduce Nuggets spre a doua victorie în noul sezon NBA (VIDEO)

'Melo' înscrie 41 de puncte şi conduce Nuggets spre a doua victorie în noul sezon NBA (VIDEO)
30 Oct 2009   •   18:16


Carmelo Anthony a înscris 41 de puncte, dintre care 19 în ultimul sfert de joc al partidei cu Portland Trail Blazers, contribuind decisiv la victoria lui Denver Nuggets cu 97-94.

Anthony a transformat două aruncări de la libere cu două secunde înainte de final, după ce Portland ratase de la linia de fault câteva aruncări şi cedase un avans de 85-80, cu cinci minute înainte de final. Centrul Greg Oden a avut şansa victoriei pentru Protland când a fost faultat cu patru secunde înainte de final, dar a ratat ambele aruncări când formaţia sa era condusă cu un punct.

Brandon Roy a înscris 30 de puncte şi Rudy Fernandez 22 pentru Blazers, care a suferit astfel prima înfrângere a sezonului. Fernandez părea că a condus Portland spre victorie, după ce a înscris două coşuri de trei puncte şi un total de 16 puncte în sfertul patru, dar Anthony a cules laurii cu zece puncte marcate consecutiv.

"Este diferit anul acesta. Viziunea mea şi concentrarea - văd ceva la finalul tunelului şi acel ceva este trofeul", a declarat Anthony, care marcase 30 de puncte şi în primul meci al sezonului, câştigat cu Utah Jazz.

Chauncey Billups l-a ajutat cu 22 de puncte, la Nuggets, care evoluează fără J.R. Smith, suspendat pentru şapte jocuri.



Într-un alt meci disputat joi noapte, Chicago Bulls a învins San Antonio Spurs cu 92-85.



Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close