Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Memphis Grizzlies la o singură victorie de prima mare surpriză în NBA

Memphis Grizzlies la o singură victorie de prima mare surpriză în NBA

Memphis Grizzlies la o singură victorie de prima mare surpriză în NBA
26 Apr 2011   •   13:09

Favorita Conferinţei de Vest din NBA, San Antonio, este aproape de eliminare încă din prima rundă, după ce Memphis Grizzlies a preluat conducerea cu 3-1 în dispută, graţie victoriei cu 104-86 de luni seara.

Grizzlies au terminat sezonul regulat pe locul 8 în Vest şi păreau doar un partener de antrenament pentru Spurs, însă după patru meciuri din cele şapte posibile se află în poziţie de calificare. "Suntem o echipă care nu atrage prea mult atenţia. Am jucat foarte bine şi suntem în stare să învingem echipe mai bune cum e San Antonio. Trebuie să o mai facem doar o singură dată", a declarat conducătorul de joc Mike Conley.

Acesta a marcat 15 puncte pentru Memphis, în timp ce alţi patru coechipieri au trecut de 10 puncte şi au apropiat echipa de prima victorie în play-off. Spurs a beneficiat de 23 de puncte din partea lui Tony Parker, însă Tim Duncan s-a chinuit cu doar şase puncte şi şapte recuperări. Meciul 5 este programat miercuri la San Antonio.

În alte partide din Conferinţa de Vest, Dallas Mavericks a preluat conducerea cu 3-2 în faţa lui Portland Trail Blazers, în timp ce Denver Nuggets a evitat eliminarea cu 0-4 în faţa Oklahoma City Thunder, reducând deficitul la 1-3.



×
Subiecte în articol: San Antonio Spurs NBA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close