Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet MVP-ul LeBron a marcat 34 de puncte, iar Cleveland începe cu dreptul seria cu Atlanta (VIDEO)

MVP-ul LeBron a marcat 34 de puncte, iar Cleveland începe cu dreptul seria cu Atlanta (VIDEO)

MVP-ul LeBron a marcat 34 de puncte, iar Cleveland începe cu dreptul seria cu Atlanta (VIDEO)
06 Mai 2009   •   11:54

LeBron James a ţinut să dovedească faptul că merită titlul de MVP al sezonului regulat şi a reuşit un meci mare în prima partidă a semifinalei din Conferinţa de Est cu Atlanta. Graţie celor 34 de puncte ale lui ?King? James, Cleveland s-a impus cu 99-72 şi pare de neoprit în drumul spre marea finală din NBA.

Meciul cu Hawks n-a avut practic istoric. Cavaliers şi-au impus jocul încă de la început, evoluţia excelentă a lui LeBron (34 de puncte, 10 recuperări) fiind completată de cea a lui Mo Williams, care a marcat 21 de puncte. De cealaltă parte, Josh Smith a încheiat partida cu 22 de puncte şi 6 recuperări, insuficient însă pentru a evita înfrângerea.



Denver Nuggets conduce deja cu 2-0 pe Dallas Mavericks, după ce s-a impus cu 117-105. Asta chiar dacă vedeta texanilor, Dirk Nowitzki a înscris 35 de puncte. Trioul din Denver, Anthony-Nene-Billups, a avut însă ultimul cuvânt, cei trei reuşind împreună 68 de puncte. Adică mai mult din totalul învingătorilor.



Antena3.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close