Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Nate Robinson, campionul NBA la slam dunk (VIDEO)

Nate Robinson, campionul NBA la slam dunk (VIDEO)

Nate Robinson, campionul NBA la slam dunk (VIDEO)
Sursa foto: slam dunk robinson
15 Feb 2009   •   15:56

Nate Robinson, de la New York Knicks, a trecut de campionul en-titre Dwight Howard pentru a obţine trofeul în competiţia de slam dunk în cadrul NBA All-Star .
Robinson, înalt de 1,75 m a sărit peste Howard, care are 2,11 metri, în timp ce acesta stătea în faţa coşului, marcând astfel un dunk ce a convins publicul, al cărui vor a decis rezultatul.
?Dwight a dat docadă de un mare fair play pentru că m-a lăsat să sar peste el?, declara Robinson, care a câştigat acest titlu şi în 2006.
Pe de altă parte, Howard a avut o noapte apreciată ca mediocră. El a aruncat cu panoul pentru a marca şi apoi a reuşit încă una cu pământul, dar nu a reuşit să câştige inima publicului.
Robinson şi Howard au ajuns în finală după ce au trecut de JR Smith de la Denver Nuggets şi spaniolul Rudy Fernandez de la Portland Trail Blazers, primul concurent internaţional din istoria competiţiei de slam dunk.
Nate Robinson a purtat în picioare pantofii de sport verzi despre care zice că sunt făcuţi din Kriptonită. Pe de altă parte, superstarul LeBron James a anunţat în cadrul unei transmisii televizate că va participa la competiţie anul viitor la Dallas.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: New York Knicks Dwight Howard
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close