Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Nate Robinson dă un autocoş de senzaţie în NBA, la limita timpului regulamentar (VIDEO)

Nate Robinson dă un autocoş de senzaţie în NBA, la limita timpului regulamentar (VIDEO)

Nate Robinson dă un autocoş de senzaţie în NBA, la limita timpului regulamentar (VIDEO)
Sursa foto: Nate Robinson
23 Noi 2009   •   17:41

Conducătorul de joc al echipei de baschet New York Knicks, Nate Robinson, a fost protagonistul unei faze antologice în meciul echipei sale cu formaţia New Jersey Nets. Robinson a arătat că are simţul umorului şi, imediat ce a expirat timpul regulamentar, a şutat superb la propriul coş de la trei puncte. Reuşita nu s-a contorizat, dar antrenorul D'Antoni l-a trimis pe bancă tot restul meciului.
O fază obişnuită de joc, chiar la sfârşitul primului sfert de joc, s-a soldat cu o glumă bizară a lui Robinon, care a înscris în propriul coş chiar când expira timpul regulamentar. A ratat la limită. Sincronizarea sa excelentă nu a fost, însă, pe gustul arbitrului Mike D'Antoni, care l-a certat îndelung. După meci, a declarat că nu îşi va lăsa jucătorul pe bancă în meciurile viitoare, dar Robinson şi-a cerut, oricum, scuze după meci în acelaşi stil cinic: "Greşeala mea.", potrivit espn.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: New York Knicks NBA
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close