Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Nate Robinson, dunker de top la doar 1.75 metri, a câştigat pentru Knicks meciul cu Spurs, 112-107 (VIDEO)

Nate Robinson, dunker de top la doar 1.75 metri, a câştigat pentru Knicks meciul cu Spurs, 112-107 (VIDEO)

Nate Robinson, dunker de top la doar 1.75 metri, a câştigat pentru Knicks meciul cu Spurs, 112-107 (VIDEO)
Sursa foto: Nate Robinson
18 Feb 2009   •   15:08

Micuţul Nate Robinson, câştigătorul concursului de slam-dunk de la All-Star Game, a reuşit marţi să le eclipseze în mare măsură pe vedetele Tony Parker şi Tim Duncan. New York Knicks s-au impus după o repriză de prelungiri în meciul de pe Madison Square Garden cu San Antonio Spurs, Robinson marcând 32 de puncte. În urma acestui rezultat, Spurs au pierdut locul al doilea în clasamentul Conferinţei de Vest.
Jucătorul care a sărit peste colosul Dwight Howard în concursul de slam-dunk s-a dovedit decisiv în partida de marţi, reuşind să egaleze la 102 scorul în ultimele 20 de secunde ale reprizei a patra a meciului, trimiţând meciul în prelungiri. Potrivit eurosport.yahoo.com, conducătorul de joc din New York a mai marcat şase puncte până la final şi a strâns 32 de puncte şi 10 recuperări într-un meci foarte inspirat.
"Te cam aştepţi la aşa evoluţii din partea lui la fiecare meci", l-a provocat la final pe jucător antrenorul Mike D'Antoni de la Knicks.
"Ne dă multă încredere acest rezultat înainte meciului viitor, mai ales că noi ar fi trebuit să câştigăm şi ultimele două meciuri pierdute", a declarat Robinson, care a adăugat şi că echipa îşi propune să ajungă în playoff în acest sezon de NBA.
Wilson Chandler şi Chris Duhon au jucat şi ei bine pentru Knicks, reuşind câte 17 puncte, în timp ce David Lee a reuşit un meci defensiv bun, cu 13 punte şi 12 recuperări. Al Harrington a reuşit şi el 10 recuperări pe lângă cele 11 puncte marcate, potrivit sursei citate. Adversarii de la Spurs nu au avut o evoluţie tocmai rea, titularul Vestului din All-Star Game, Tim Duncan, reuşind 26 de puncte şi 15 recuperări. Accidentarea argentinianului Manu Ginobili a contat, însă, destul de mult şi Spurs au pierdut un meci pe care erau nevoiţi să-l câştige pentru a-şi păstra poziţia în clasament.
În alte două partide, cei doi MVP al All-Star Game-ului 2009, Kobe Bryant de la Los Angeles Lakers şi Shaquille O'Neal de la Phoenix Suns nu au reuşit să treacă peste euforia câştigării acestui premiu şi nu au reuşit evoluţii pe măsura aşteptărilor mari. Bryant a marcat 10 puncte şi a reuşit patru recuperări în partida câştigată de echipa sa pe Staples Center din Los Angeles cu Atlanta Hawks, scor 96-82. Shaq-Attack s-a descurcat ceva mai bine în Phoenix Suns - Los Angeles Clippers într-un meci disputat echiar pe arena care a găzduit All-Star Weekend. Colosul de 36 de ani a reuşit 15 puncte şi 8 recuperări şi echipa sa a umilit adversara din Los Angeles, cu 140-100.
Iată rezultatele zilei de marţi:
Orlando Magic - Charlotte Bobcats: 107-102
Washington Wizards - Minesota Timberwolves: 111-103
Indiana Pacers - Philadelphia 76ers: 100-91
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks: 86-92
Ocklahoma City Thunder - New Orleans Hornets: 98-100
Houston Rockets - New Jersey Nets: 114-88
Utah Jazz - Memphis Grizzlies: 117-99
Priviţi cele mai spectaculoase faze:

Rezumatele partidelor disputate marţi în NBA:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant New York Knicks
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close