Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Carmelo Anthony aduce prima victorie pentru New York Knicks după trei înfrângeri consecutive

NBA: Carmelo Anthony aduce prima victorie pentru New York Knicks după trei înfrângeri consecutive

NBA: Carmelo Anthony aduce prima victorie pentru New York Knicks după trei înfrângeri consecutive
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    01 Feb 2012   •   15:18

Carmelo Anthony a revenit după două meciuri în care a lipsit din cauza unei accidentări şi a înscris 25 de puncte, iar new York Knicks a învins cu 113-86 pe Detroit Pistons, punând astfel capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

Melo este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Cu siguranţă, este excelent că a revenit”, a spus Tyson Chandler, unul dintre coechipierii lui Anthony.

Landry Fields (18 puncte), Tyson Chandler (17 puncte) şi Amaree Stoudemire (15 puncte) au avut de asemenea evoluţii solide pentru Knocks, în timp ce de la Pistons s-au remarcat rezerva Jonas Jerebko (15 puncte) şi centrul Greg Monroe (13 puncte, 12 recuperări).

Los Angeles Lakers s-a distrat la Staples center cu Charlotte Bobcats, californienii impunându-se cu 103-76, după un meci în care Kobe Bryant a marcat 24 de puncte, iar Andrew Bynum a reuşit 20 de puncte şi 11 recuperări.

Atlanta Hawks a ajuns la trei succese consecutive, după ce a câştigat cu 100-77 în deplasare cu Toronto Raptors, Joe Johnson reuşind 30 de puncte şi 4 pase decisive, Boston Celtics s-a impus cu 93-90 în Cleveland, în timp ce Indiana Pacers a învins acasă pe New jersey nets, în ciuda celor 34 de puncte marcate de Deron Williams.

Memphis Grizzlies a pus capăt unei serii de patru înfrângeri la rând printr-o victorie obţinută în prelungiri în faţa lui Denver Nuggets, scor 100-97, iar Golden State Warriors au trecut de Sacramento Kings cu 93-90.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close