Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA. LeBron James, suspectat că a contractat virusul gripei porcine

NBA. LeBron James, suspectat că a contractat virusul gripei porcine

NBA. LeBron James, suspectat că a contractat virusul gripei porcine
Sursa foto: lebron james
15 Oct 2009   •   14:21

Veşti proaste pentru Mike Brown, antrenorul echipei americane de baschet Cleveland Cavaliers. Trei jucători ai vicecampioanei Conferineţei de Est sunt suspecţi că s-au îmbolnăvit de gripă porcină şi vor face teste pentru virusul H1N1. Printre aceştia se află şi vedeta LeBron James, care a fost împiedicat să se mai vadă cu colegii săi până când nu se va dovedi că nu poartă infamul virus.
LeBron James, MVP-ul (Cam mai valoros jucător) al sezonului regulat al NBA din 2008/2009, dar şi colegii săi de echipă Darnell Jackson şi Coby Karl, sunt suspectaţi că sunt atinşi de virusul H1N1, responsabil pentru gripa porcină. Cei trei au fost trimişi acasă de la antrenamentul echipei marţi şi li se vor face testele necesare pentru a elucida misterul. Între timp, nu au voie să se vadă cu colegii şi nu au cum să joace în meciurile pregătitoare pentru noul sezon, potrivit Mediafax.
Pe lângă James, Jackson şi Karl, nici colegii care nu prezintă simptome nu sunt scutiţi de măsuri preventive. Lotul lui Cleveland Cavaliers trebuie să se ferească de aglomerările de persoane şi să se spele pe mâini frecvent.
"Încă nu se ştie dacă vreunul din cei trei jucători va putea face deplasarea la meciurile din presezon, din San Antonio şi Dallas, de vineri şi sâmbătă", a precizat Mike Brown, antrenorul "Cavalerilor".
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close