Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA. Nuggets înving dramatic Warriors cu 123-122, marcând în ultima secundă. Vezi rezultatele

NBA. Nuggets înving dramatic Warriors cu 123-122, marcând în ultima secundă. Vezi rezultatele

NBA. Nuggets înving dramatic Warriors cu 123-122, marcând în ultima secundă. Vezi rezultatele
Sursa foto: jr smith
06 Ian 2010   •   20:37

Denver Nuggets au obţinut, marţi, o victorie incredibilă în faţa celor de la Golden State Warriors. Nuggets au fost privaţi de cei mai buni jucători, Carmelo Anthony (cel mai bun marcator din NBA), Chaucey Billups şi Chris Andersen, iar acest lucru s-a văzut, vizitatorii părând mai puternici şi conducând până la final. Nu a contat, însă, deoarece Nuggets au transformat două aruncări libere când pe ceas mai erau doar 0,4 secunde de joc şi au obţinut victoria.
Pentru Nuggets, să lipsească "Melo" Anthony, Chaucey Billups şi Chris "Birdman" Andersen înseamnă să piardă mai mult de jumătate din forţa echipei. Cu toate acestea, echipa din Denver a reuşit să se impună cu Golden State, echipă care deşi este foarte ofensivă pare mereu să fie cea care pierde. Partida a fost pe parcursul ei una foarte echilibrată, cu Corey Maggette (35 de puncte) şi Kenyon Martin (27 de puncte) în roluri principale pentru Golden State, respectiv Denver. Finalul a fost apoteotic, iar Nuggets au obţinut printr-o decizia contestată de oaspeţi trei arungări libere la scorul de 122-121 pentru Warriors, când mai erau 0,4 secunde de joc. JR Smith le-a transformat pe primele două şi a ratat-o intenţionat pe a treia pentru a face să se scurgă timpul rămas din meci. A funcţionat, Warriors nu au mai putut face nimic, iar Denver se impune la doar un punct.
Alte rezultate de marţi:
Charlotte Bobcats - Chicago Bulls: 113-108
Indiana Pacers - Orlando Magic: 97-90
Philadelphia 76ers - Washington Wizards: 97-104
New Jersey Nets - Milwaukee Bucks: 76-98
Dallas Mavericks - Detroit Pistons: 98-93
Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies: 105-109
Sacramento Kings - Phoenix Suns: 109-113
Los Angeles Lakers - Houston Rockets: 88-79
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Denver Nuggets NBA Carmelo Anthony
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close