Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Oklahoma City obţine a treia victorie consecutivă şi îşi consolidează primul loc în Vest

NBA: Oklahoma City obţine a treia victorie consecutivă şi îşi consolidează primul loc în Vest

NBA: Oklahoma City obţine a treia victorie consecutivă şi îşi consolidează primul loc în Vest
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    09 Ian 2012   •   14:37

Cu vedeta Kevin Durant în mare formă (21 de puncte, 10 recuperări, 7 pase decisive), Oklahoma City Thunder a învins cu 108-96 pe San Antonio Spurs, obţinând astfel al treilea succes consecutiv şi consolidându-şi primul loc în Conferinţa de Vest din NBA.

Rezerva James Harden a contribuit şi el cu 20 de puncte, în timp ce Russell Westbrook a reuşit 13 puncte şi 5 pase decisive. De cealaltă parte, Tony Parker şi Tim Duncan au marcat împreună doar 15 puncte, astfel că absenţa argentinianului Manu Ginobili, în continuare accidentat, a cântărit decisiv.

Cred că am avut energie, contraatacul a funcţionat bine, dar ceea ce a contat cu adevărat a fost treaba excelentă făcută de echipă în apărare”, a declarat antrenorul celor de la Thunder, Scott Brooks.

Venită după un eşec clar la Phoenix, Portland TrailBlazers s-a revanşat în faţa propiilor fani cu o victorie la pas în faţa lui Cleveland Cavaliers, scor 98-78, la capătul unui meci în care LaMarcus Aldridge a reuşit 28 de puncte, 8 recuperări şi 4 pase decisive.

Kobe Bryant a marcat 26 de puncte, iar Los Angeles Lakers a câştigat acasă în faţa lui Memphis Grizzlies, scor 90-82, în timp ce Washington Wizards rămâne singura echipă din NBA care nu a obţinut nicio victorie, Minnesota Timberwolves impunându-se în capitala Statelor Unite cu 93-72.

Kevin Love a făcut o partidă excelentă, cu 20 de puncte şi 16 recuperări, în timp ce noua senzaţie a baschetului european, spaniolul Ricky Rubio a încheiat întâlnirea cu 13 puncte şi 14 pase decisive, record al carierei în NBA.

Rezultate NBA: Washington - Minnesota 72-93, Sacramento - Orlando 97-104, Oklahoma City - San Antonio 108-96, Phoenix - Milwaukee 109-93, Portland - Cleveland 98-78, LA Lakers - Memphis 90-82.

 

×
Subiecte în articol: NBA San Antonio Spurs Kobe Bryant
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close