Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet NBA: Oklahoma City Thunder, învinsă surprinzător de Washington Wizards

NBA: Oklahoma City Thunder, învinsă surprinzător de Washington Wizards

NBA: Oklahoma City Thunder, învinsă surprinzător de Washington Wizards
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Ian 2012   •   15:38

Washington Wizards, echipa care reuşise să câştige un singur meci din primele 13 jucate în actualul sezon NBA, a produs marea surpriză a zilei de miercuri, impunându-se cu 105-102 pe teren propriu în faţa celor de la Oklahoma City Thunder, posesoarea celui mai bun record din ligă înaintea întâlnirii, 12 victorii şi 2 înfrângeri.

John Wall a marcat 25 de puncte, Nick Young a adăugat alte 24, iar Jordan Crawford a contribuit şi el cu 18 puncte la abia al doilea succes al sezonului pentru echipa din capitala Statelor Unite, făcând astfel inutile eforturile tandemului Russell Westbrook-Kevin Durant, care au reuşit împreună 69 de puncte.

Ştiam că suntem mai buni decât o arata recordul nostru de până acum. Însă avem doar două victorii, aşa că trebuie să muncim în continuare foarte mult”, a declarat Joh Wall.

De cealaltă parte, Kevin Durant, vedeta celor de la Thunder, nu a părut foarte afectat de eşec: „Nu este sfârşitul lumii. Am pierdut în faţa unei echipe cu o dorinţă mai mare decât a noastră. Nu ne pică însă foarte bine, noi ne dorim să câştigăm mereu”.

Surpriza plăcută a sezonului, Philadelphia 76ers, a suferit prima înfrângere pe teren propriu, cedând dramatic, după prelungiri, în faţa lui Denver Nuggets, scor 104-108.

Andre Miller a condus ofensiva oaspeţilor, cu 28 de puncte marcate, fiind susţinut de brazilianul Nene, care a încheiat meciul cu 20 de puncte şi 14 recuperări, astfel că Nuggets a ajuns acum la al patrulea succes consecutiv

San Antonio Spurs a pus capăt unei serii de cinci victorii la rând a celor de la Orlando Magic, texanii reuşind să câştige cu 85-83, într-un meci în care Tony Parker a marcat 25 de puncte, a avut 7 recuperări şi a oferit 9 pase decisive, în timp ce New York Knicks a suferit a patra înfrângere consecutivă, 88-91 cu Phoenix Suns

Chauncey Billups a reuşit un coş de 3 puncte cu o secundă înainte de final şi a adus victoria lui Los Angeles Clippers în partida cu actuala campioană NBA, Dallas Mavericks, scor 91-89, făcând uitată absenţa vedetei Chris Paul, care a lipsit din cauza unei accidentări.

Chauncey a mai fost în această situaie de multe ori, la experienţa pe care o are, şi faptul că a înscris nu mă surprinde. Mi-a plăcut faza şi execuţia”, a spus Vinny Del Negro, antrenorul californienilor.

Rezultate NBA: Philadelphia - Denver 104-108 (OT), Washington - Oklahoma City 105-102, Orlando - San Antonio 83-85, Boston - Toronto 96-73, New Jersey - Golden State 107-100, New York - Phoenix 88-91, Atlanta - Portland 92-89, New Orleans - Memphis 87-93, Minnesota - Detroit 93-85, Sacramento - Indiana 92-88, LA Clippers - Dallas 91-89.

 

×
Subiecte în articol: NBA San Antonio Spurs
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close