Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet New Jersey Nets umilesc Denver Nuggets cu 114-70 şi speră la playoff (VIDEO)

New Jersey Nets umilesc Denver Nuggets cu 114-70 şi speră la playoff (VIDEO)

New Jersey Nets umilesc Denver Nuggets cu 114-70 şi speră la playoff (VIDEO)
Sursa foto: Devon Harris
08 Feb 2009   •   16:41

New Jersey Nets au obţinut o mare victorie sâmbătă, în partida disputată acasă cu Denver Nuggets, o echipă mult mai bine cotată. Aflată pe locul trei în Conferinţa de Vest, formaţia din Denver nu a reuşit niciodată să se ridice la nivelul de joc impus de gazde, pierzând la o diferenţă umilitoare, de 44 de puncte. Totuşi, aceasta nu este decât a treia înfrângere din ultimele zece partide pentru Carmelo Anthony & Compania.
Forma foarte bună din ultima vreme a jucătorilor de la Nets a ajutat echipa să urce mult în clasament, aflându-se, deja, pe un loc care asigură calificarea în faza "morţii subite", playoff. Coducătorul de joc al echipei din divizia Atlantică, Devin Harris, a reuşit încă un joc de excepţie, înscriind 28 de puncte, ghidându-şi echipa care, pe măsură ce jocul avansa, juca din ce in ce mai bine şi lua un avans considerabil.
"Am jucat bine din toate punctele de vedere. Am avut şi unele scăpări dar cea mai mare parte a timpului am făcut o treabă bună, am avut o tranziţie bună a mingii, ceea ce ne lipsise în ultimele meciuri.", a declarat Harris pentru eurosport.yahoo.com. Cealaltă vedetă a lotului, Vince Carter, a reuşit doar un meci mediocru, cu 12 puncte marcate.
De cealaltă parte, însă, Nuggets au avut un meci mizerabil, singurul care s-a ridicat, cât de cât, deasupra coechipierilor săi fiind Carmelo Anthony cu 15 puncte. Acest lucru a fost criticat cu asprime de către antrenorul echipei, George Karl:
"Câteodată joci cu o viteză în minus faţă de adversar. Acum, noi am jucat cu două viteze în minus! Am fost înceţi în ofensivă, în defensivă. Este prima dată în acest sezon când n-am avut deloc energie să ripostăm." Cu toate că au pierdut umilitor, însă, Nuggets se menţin pe locul al treilea în clasamentul Conferinţei de Vest.
Celelalte partide s-au terminat în felul următor:
Philadelphia 76ers - Miami Heat: 94-84
Atlanta Hawks - Los Angeles Clippers: 97-121
Memphis Grizzlies - Toronto Raptors: 78-70
Houston Rockets - Minesota Timberwolves: 107-90
Dallas Mavericks - Chicago Bulls: 115-114
Milwaukee Bucks - Detroit Pistons: 121-126
Iată fazele zilei în NBA:

Rezumatele partidelor de sâmbătă:

Foto: it.eurosport.yahoo.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Denver Nuggets NBA
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close