Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet New York Knicks pierde cu Charlotte Bobcats şi ajunge la şase eşecuri consecutive

New York Knicks pierde cu Charlotte Bobcats şi ajunge la şase eşecuri consecutive

New York Knicks pierde cu Charlotte Bobcats şi ajunge la şase eşecuri consecutive
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2011   •   12:46

New York Knicks nu traversează cel mai bun moment. Carmelo Anthony&co au pierdut în deplasare cu Charlotte Bobcats, scor 106-114, şi au ajuns la a şasea înfrângere consecutivă şi a noua din ultimele zece meciuri.

 
Cele 36 de puncte reuşite de Carmelo Anthony au fost insuficiente pentru ca Knicks să evite un nou eşec. Vedeta celor din New York nu a fost suficient susţinută de coechipieri, doar Chauncey Billups, cu 14 puncte şi 10 pase decisive, ridicându-se oarecum la înălţimea evoluţiei lui „Melo”. 
 
De cealaltă parte, Bobcats a avut în Boris Diaw (20 de puncte şi 8 recuperări) şi Stephen Jackson (19 puncte şi 7 recuperări) cei mai importanţio oameni. Însă cheia victoriei celor din Charlotte a reprezentat-o o ofensivă extraordinară, lucru menţional la final chiar de Paul Silas, antrenorul învingătorilor: „Sunt extrem de încântat de felul în care a funcţionat ofensiva. Este incredibil că am avut opt jucători care au marcat cel puţin 10 puncte. Chiar aveam nevoie de asta”.
 
În acest timp, Chicago Bulls îşi continuă sezonul excepţional, obţinând o nouă victorie şi consolidându-şi primul loc în Est. „Taurii” s-au impus cu 95-87 în Milwaukee, după ce la mijlocul sfertului trei erau conduşi cu 15 puncte. Cel mai bun jucător al meciului a fost, din nou, Derrick Rose, care a reuşit 30 de puncte şi 17 pase decisie, un nou record al carierei.
 
Alte rezultate
 
Atlanta - New Jersey 98-87
Detroit - Indiana 100-88
Utah - Dallas 77-94
LA Clippers - Toronto 94-90

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close