Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Oklahoma City Thunder a egalat scorul general în finala Conferinţei de Vest din NBA

Oklahoma City Thunder a egalat scorul general în finala Conferinţei de Vest din NBA

Oklahoma City Thunder a egalat scorul general în finala Conferinţei de Vest din NBA
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
20 Mai 2011   •   12:04

Scorul general al finalei Conferinţei de Vest din NBA a devenit 1-1, după ce Oklahoma City a câştigat meciul al doilea al seriei cu Dallas Mavericks cu 106-100.

Kevin Durant a înscris 24 de puncte, iar James Harden a venit de pe bancă şi a contribuit cu 23 de puncte şi 7 recuperări la succesul celor de la Thunder. Pentru Dallas, germanul Dirk Nowitzki a marcat 29 de puncte, 16 dintre ele în sfertul patru, dar de această dată evoluţia sa nu a mai fost suficientă pentru victorie.

Avem multă încredere în Harden. Eu personal, întreaga echipă şi tot stafful. Joacă un baschet foarte bun şi nu este un jucător bun doar de la semidistanţă şi distanţă, ci are şi un joc excelent pe pătrundere. În această seară, a făcut de toate”, a declarat Scott Brooks, antrenorul lui Thunder, la finalul meciului.

Nici nu mai ţin minte ultima oară când am pierdut bătălia rezervelor. Trebuia totuşi să se întâmple odată şi s-a întâmplat acum. Cei de la Thunder au meritat însă. Au fost mai agresivi şi au avut câteva aruncări foarte bune”, a spus J.J. Barea, referindu-se la faptul că banca celor din Oklahoma City a înscris 50 de puncte, faţă de cele 29 reuşite de rezervele texanilor.

Următoarele două meciuri ale finalei Conferinţei de Vest se vor desfăşura în Oklahoma City.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close