Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando a câştigat la limită reeditarea finalei cu Lakers: Le-am arătat că nu ne vor învinge

Orlando a câştigat la limită reeditarea finalei cu Lakers: Le-am arătat că nu ne vor învinge

Orlando a câştigat la limită reeditarea finalei cu Lakers: Le-am arătat că nu ne vor învinge
08 Mar 2010   •   13:52

Orlando Magic a reuşit să ţină în frâu Los Angeles Lakers şi să câştige cu 96-94 partida de duminică seara, Kobe Bryant ratând o şansă unică de a egalat în ultima secundă de joc. Într-o reeditare a finalei din 2009, Vince Carter a înscris 25 de puncte pentru Magic.

Aflată la a treia înfrângere consecutivă, gruparea din Los Angeles s-a bazat pe cele 34 de puncte înscrise de Kobe, însă acestea nu au fost suficiente. Seria neagră de trei înfrângeri la rând, toate în deplasare, vine pentru prima oară din ianuarie 2008 şi pentru prima oară de la sosirea lui Pau Gasol la Los Angeles.

De partea cealaltă, Orlando a reuşit a cincea victorie consecutivă, toţi cei cinci titulari înscriind peste 10 puncte fiecare. "Mă bucur că a ratat Kobe. Noi nu am înscris de la libere, dar am reuşit să câştigăm şi asta e tot ce contează. Ne-au bătut anul trecut şi am vrut să le arătăm că nu ne vor mai învinge de acum înainte", a declarat Dwight Howard, autor a 15 puncte şi 16 recuperări pentru Orlando.

Alte rezultate:
Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 101-114
Detroit Pistons - Houston Rockets 110-107
Boston Celtics - Washington Wizards 86-83
Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 102-108
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 118-106

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Orlando Magic Los Angeles Lakers NBA
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close