Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando învinge Boston, 96-92. Speranţe de doi bani pentru finala NBA pentru "Magicieni" (VIDEO)

Orlando învinge Boston, 96-92. Speranţe de doi bani pentru finala NBA pentru "Magicieni" (VIDEO)

Orlando învinge Boston, 96-92. Speranţe de doi bani pentru finala NBA pentru "Magicieni" (VIDEO)
Sursa foto: jameer nelson
25 Mai 2010   •   14:30

Orlando Magic a învins, luni, Boston Celtics în meciul al patrulea al finalei Conferinţei de Est din NBA şi şi-a păstrat şansele de a se califica în finala pentru trofeu. Howard şi compania au avut nevoie de prelungiri pentru a învinge echipa din Boston şi mai au nevoie de încă trei victorii pentru a elimina campioana NBA din 2008.
"Am fost foarte agresivi încă de la început, aveam nevoie să plimbăm mingea şi să nu le permitem adversarilor să se aşeze în defensivă.", a declarat vedeta lui Orlando, Dwight Howard, care a a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 32 de puncte.
Decisiv pentru Orlando a fost, de asemenea, conducătorul de joc Jameer Nelson care a strâns 23 de puncte, şase venind din aruncări de la trei puncte în prelungirile partidei.
"Jocul lui Nelson pe tot parcursul meciului a fost unul din motivele pentru care am avut o şansă să câştigăm. Restul a fost vorba de încredere, a avut încredere în el în această seară.", a continuat "Superman" Howard, potrivit Mediafax.
De la Boston, jucătorul cel mai periculos a fost Paul Pierce. Totuşi, cele 32 de puncte ale sale, coroborate cu 11 recuperări, nu au fost de ajuns pentru a opri formaţia oaspete. Ray Allen a făcut şi el un joc bun, cu 22 de puncte, dar Boston trebuie să aştepte cel puţin până în meciul viitor pentru a şti cu certitudine că a obţintut calificarea mai departe.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA playoff Boston Celtics Orlando Magic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close