Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando Magic - Boston Celtics 113-92. Ecuaţia calificării se complică şi mai mult

Orlando Magic - Boston Celtics 113-92. Ecuaţia calificării se complică şi mai mult

Orlando Magic - Boston Celtics 113-92. Ecuaţia calificării se complică şi mai mult
Sursa foto: jameer nelson
27 Mai 2010   •   14:51

Gluma se îngroaşă pentru Boston Celtics în duelul pentru un loc în finala NBA. Orlando Magic a câştigat miercuri un al doilea meci consecutiv, cu 113-92, şi o nouă victorie la Boston, în meciul următor, îi va face pe baschetbaliştii din Florida favoriţi la un loc în finală. Orlando ar fi prima echipă din istoria playoff-ului NBA care se califică în ciuda faptului că a fost condusă cu 3-0 la meciuri.
Boston Celtics păreau ca şi calificaţi în finală după primele trei meciuri, în care obţinuseră victorii clare. Cu toate acestea, Orlando a avut o tresărire de orgoliu şi a recuperat două victorii. Cea de miercuri, obţinută la o diferenţă de 21 de puncte, i se datorează în special conducătorului Jameer Nelson, care a trecut în dreptul echipei sale 24 de puncte. Vedeta Dwight Howard a adăugat şi el 21 de puncte, pe lângă cele 10 recuperări făcute, într-un meci ofensiv foarte bun al celor de la Orlando. De la adversari, Rasheed Wallace a reuşit şi el 21 de puncte, dar nu suficient pentru ca echipa lui să îşi păstreze cumpătul.
"A fost cel mai bun ofensiv al nostru din această serie. În mod evident, în jocul al şaselea trebuie să ne descurcăm şi mai bine pe ambele faze al ejocului. Ne aşteaptă o provocare extrem de mare, dar este o provocare pentru care ne-am luptat extrem de mult.", a declarat antrenorul lui Magic, Stan Van Gundy, potrivit Eurosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: NBA Orlando Magic boston
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close