Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando Magic o învinge pe New York Knicks şi ajunge la trei victorii consecutive

Orlando Magic o învinge pe New York Knicks şi ajunge la trei victorii consecutive

Orlando Magic o învinge pe New York Knicks şi ajunge la trei victorii consecutive
02 Mar 2011   •   13:40

Orlando Magic a câştigat meciul de pe teren propriu cu New York Knicks, scor 116-110, şi a ajuns la al treilea succes consecutiv, care îi consolidează poziţia a patra în Conferinţa de Est.

Deşi trioul new-yorkez Stoudemire, Billups-Anthony a marcat în total 85 de puncte, Orlando s-a impus datorită formei excelente a lui Dwight Howard (30 de puncte şi 16 recuperări) şi Jameer Nelson (26 de puncte), dar şi pentru că a avut o bancă mai activă, care a înscris 44 de puncte, faţă de cele doar 11 reuşite de rezervele oaspeţilor.

Este o victorie importantă pentru noi, dar trebuie să jucăm un astfel de baschet în fiecare seară, dacă ne dorim să fim campioni. Dacă vom evolua în continuare la fel din punct de vedere fizic şi vom avea mintea limpede, suntem greu de bătut”, a spus la finalul meciului Howard, vedeta celor din Orlando, completat de antrenorul său, Stan Van Gundy: „În afara faptului că am pierdut prea multe mingi şi am faultat mult, cred că am jucat bine”.

Alte rezultate din NBA

Indiana - Golden State 109-100
Philadelphia - Dallas 93-101
Toronto - New Orleans 96-90
Memphis - San Antonio 109-93
Milwaukee - Detroit 92-90
Minnesota - LA Lakers 79-90
Portland - Houston 87-103

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close