Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando Magic şi Houston Rockets, surprizele serii în NBA (VIDEO)

Orlando Magic şi Houston Rockets, surprizele serii în NBA (VIDEO)

Orlando Magic şi Houston Rockets, surprizele serii în NBA (VIDEO)
05 Mai 2009   •   15:30

Orlando Magic a rezistat unei reveniri furtunoase din partea celor de la Boston Celtics, pentru a învinge campioana en-titre a NBA cu 95-90, în deplasare, în primul meci al întâlnirii din semifinalele Conferinţei de Est.

Dwight Howard a reuşit 22 de recuperări şi 16 puncte pentru a ajuta Orlando să aibă un avantaj de 28 de puncte la pauză, dar Boston a revenit senzaţional şi s-a apropiat la trei puncte cu mai puţin de şapte secunde înainte de final. Totuşi, Magic a câştigat partida cu două aruncări de la libere ale lui JJ Redick.

Rashard Lewis a contribuit cu 18 puncte pentru Orlando, Mickael Pietrus adăugând 17, Hedo Turkoglu 15 şi Redick 12.

Celtics, care găzduiesc şi a doua partidă, miercuri, au avut 23 de puncte de la Pierce. Rajan Rondo a reuşit 14 puncte, 10 recuperări şi opt pase decisive, iar Glen Davis 12 puncte.



În Conferinţa de Vest, Yao Ming a jucat o bună parte accidentat şi a terminat cu 28 de puncte şi 10 recuperări meciul pe care Houston Rockets l-a câştigat, 100-92, la Los Angeles Lakers, în primul meci al disputei. Kobe Bryant a înscris 32 de puncte, însă nu a reuşit să evite o înfrângere importantă a echipei sale.



Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close