Orlando Magic şi Houston Rockets, surprizele serii în NBA (VIDEO)

05 Mai 2009   •   15:30
Orlando Magic şi Houston Rockets, surprizele serii în NBA (VIDEO)

Orlando Magic a rezistat unei reveniri furtunoase din partea celor de la Boston Celtics, pentru a învinge campioana en-titre a NBA cu 95-90, în deplasare, în primul meci al întâlnirii din semifinalele Conferinţei de Est.

Dwight Howard a reuşit 22 de recuperări şi 16 puncte pentru a ajuta Orlando să aibă un avantaj de 28 de puncte la pauză, dar Boston a revenit senzaţional şi s-a apropiat la trei puncte cu mai puţin de şapte secunde înainte de final. Totuşi, Magic a câştigat partida cu două aruncări de la libere ale lui JJ Redick.

Rashard Lewis a contribuit cu 18 puncte pentru Orlando, Mickael Pietrus adăugând 17, Hedo Turkoglu 15 şi Redick 12.

Celtics, care găzduiesc şi a doua partidă, miercuri, au avut 23 de puncte de la Pierce. Rajan Rondo a reuşit 14 puncte, 10 recuperări şi opt pase decisive, iar Glen Davis 12 puncte.În Conferinţa de Vest, Yao Ming a jucat o bună parte accidentat şi a terminat cu 28 de puncte şi 10 recuperări meciul pe care Houston Rockets l-a câştigat, 100-92, la Los Angeles Lakers, în primul meci al disputei. Kobe Bryant a înscris 32 de puncte, însă nu a reuşit să evite o înfrângere importantă a echipei sale.Antena3.ro

x close