Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Orlando Magic şi Los Angeles Lakers, calificate în finalele conferinţelor NBA (VIDEO)

Orlando Magic şi Los Angeles Lakers, calificate în finalele conferinţelor NBA (VIDEO)

Orlando Magic şi Los Angeles Lakers, calificate în finalele conferinţelor NBA (VIDEO)
Sursa foto: Hedo Turkoglu
18 Mai 2009   •   17:48


Hedo Turkoglu a înscris 25 de puncte şi a dat 12 pase decisive pentru Orlando Magic, care a detronat campioana en-titre Boston Celtics cu o victorie, 101-82, în ultimul meci al semifinalei NBA. Magicienii au condus bună parte a meciului şi s-au distanţat decisiv în sfertul patru, câştigând cu 4-3 disputa din Conferinţa de Est.

Orlando va juca în finală cu Cleveland Cavaliers, primul meci fiind programat miercuri. "Am avut foarte multă încredere şi băieţii ăştia au crezut în ei. A trebuit să demonstrăm tot sezonul ce buni suntem şi în seara asta am arătat din nou ce fel de echipă avem", a spus Stan Van Gundy, antrenorul lui Orlando. Dwight Howard a adăugat 12 puncte, 16 recuperări şi cinci blocaje pentru Magic. "Scopul nostru este să câştigăm campionatul", a spus el.



În Conferinţa de Vest, favorita Los Angeles a reuşit în cele din urmă să treacă de Houston Rockets, învingând cu 89-70 în meciul decisiv. Principalul marcator al meciului a fost Pau Gasol, cu 21 de puncte şi 18 recuperări, în timp ce Trevor Ariza a adăugat alte 15 puncte pentru Lakers. Sub privirile unei săli pline de oameni, printre care şi actorii Jack Nicholson şi Dustin Hoffman, echipa gazdă s-a distanţat la 20 de puncte la pauză şi nu a cedat terenul nicio clipă. Lakers va juca cu Denver Nuggets în finala conferinţei, primul meci fiind programat la Los Angeles, marţi.



Cele mai tari faze ale zilei


Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close