Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Înfrângeri pentru Bulls şi Spurs. Blazers, la egalitate cu Mavericks

Playoff NBA: Înfrângeri pentru Bulls şi Spurs. Blazers, la egalitate cu Mavericks

Playoff NBA: Înfrângeri pentru Bulls şi Spurs. Blazers, la egalitate cu Mavericks
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2011   •   15:05

Echipele care au ocupat primul loc în cele două conferinţe din NBA, Chicago Bulls în Este şi San Antonio Spurs în Vest, au pierdut sâmbătă la Indianapolis, respectiv Memphis, în timp ce Portland Trail Blazers a restabilit egalitatea în seria cu Dallas Mavericks, iar Oklahoma City Thunders a obţinut a treia victorie din tot atâtea meciuri împotriva lui Denver Nuggets.

 
La Conseco Fieldhouse din Indianapolis, Pacers a obţinut prima victorie din seria cu Chicago Bulls, scor 89-84, dar „taurii” conduc cu 3-1 şi vor juca următorul meci pe teren propriu. Echipa gazdă a câştigat în special datorită evoluţiei din sferturile doi şi trei, când au avut un avantaj chiar şi de 18 puncte.
 
Cea mai bună echipă din Est la finalul sezonului regulat a avut o revenire senzaţională în sfertul patru, Indiana conducând cu cinci minute înainte de final la 16 puncte, dar nu a reuşit să întoarcă soarta meciului în favoarea sa, deşi Rose (15 puncte, 10 pase decisive), Boozer (15 puncte, 13 recuperări) şi Noah (21 de puncte, 14 recuperări) au încheiat partida cu câte un double-double. De la Pacers, cei mai buni oameni au fost Danny Granger (24 de puncte, 10 recuperări) şi Roy Hibbert (16 puncte, 10 recuperări).
 
Memphis a preluat conducerea în seria cu San Antonio Spurs, după ce s-a impus pe teren propriu cu 91-88 în cel de-al tereilea meci din primul tur al playoff-ului din Vest. Zach Randolph (25 de puncte, 5 recuperări) şi Marc Gasol (17 puncte, 9 recuperări) au fost oamenii determinanţi pentru victoria echipei care a încheiat sezonul regulat pe poziţia a opta în conferinţă, dar proprietarul celor de la Grizzlies a ţinut să le mulţumească fanilor pentru suport.
 
Fanii au fost incredibili, zgomotul produs de ei a fost pur şi simplu sălbatic. Cred că a fost cea mai frumoasă atmosferă de când deţin echipa”, a spus Mike Heisley la final.
 
Brandon Roy a venit de pe bancă şi a reuşit 24 de puncte, iar LaMarcus Aldridge a adăugat alte 18 puncte şi 6 recuperări pentru ca Portland Trail Blazers să câştige cu 84-82 în faţa lui Dallas Mavericks, deşi înainte de sfertul patru era condusă cu 67-49, şi să egaleze scorul la general, care acum este 2-2. Pentru texani, Dirk Nowitzki (20 de puncte) şi Shawn Marion (12 puncte, 11 recuperări) au fost cei mai buni jucători.
 
Încă nu simt că ceea ce se întâmplă este real. Un meci incredibil, o revenire extraordinară. Într-adevăr, a fost ceva special”, a spus Brandon Roy, care a înscris 18 puncte în ultimul sfert şi s-a dovedit decisiv în cea mai mare revenire din sfertul patru în playoff din istoria lui Blazers.
 
Oklahoma City a câştigat pe terenul lui Denver Nuggets cu 97-94 şi conduce cu 3-0, având nevoie de încă o victorie pentru a se califica în semifinalele Conferinţei de Vest. Şi de această dată, Kevin Durant a fost cel mai bun om al celor de la Thunders, terminând partida cu 26 de puncte. Cel mai bun marcator din NBA în sezonul regulat a fost excelent susţinut de Serge Ibaka (22 de puncte, 16 recuperări) şi de Russell Westbrook (23 de puncte, 9 recuperări, 8 pase decisive).  

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close