Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Miami Heat s-a calificat în finala Conferinţei de Est

Playoff NBA: Miami Heat s-a calificat în finala Conferinţei de Est

Playoff NBA: Miami Heat s-a calificat în finala Conferinţei de Est
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
12 Mai 2011   •   13:45

Miami Heat este prima echipa calificată în finala Conferinţei de Est din NBA, după ce a învins cu 97-87 în meciul cinci al seriei cu Boston Celtics şi a dus scorul general la 4-1. Adversara echipei din Florida va fi aleasă dintre Chicago Bulls şi Atlanta Hawks, „taurii” conducând cu 3-2 înaintea întâlnirii de joi noapte.

Dwayne Wade (34 de puncte, 10 pase decisive) şi LeBron James (33 de puncte, 7 recuperări), au fost din nou cei mai buni oameni ai lui Heat, în timp ce pentru Boston cele mai bune performanţe au fost reuşite de Ray Allen (18 puncte) şi Kevin Garnett (15 puncte, 11 recuperări).

„Joc alături de cei mai buni doi jucători din NBA”, a spus Chris Bosh la finalul meciului, referindu-se la coechipierii săi Wade şi James. Pentru „King” LeBron, victoria împotriva lui Celtic este specială, în sezonul trecut aceeaşi echipă eliminându-l din playoff pe când juca la Cleveland.

Am revăzut totul cu ochii minţi în această seară. perioada pe care am traversat-o vara trecută, când am decis să vin la Miami, totul. Ştiam cât de important e conceptul de echipă în acest sport”, a declarat James.

Într-un alt meci disputat miercuri noapte, Oklahoma City Thunders a preluat conducerea în seria cu Memphis Grizzlies, după ce a învins pe teren propriu cu 99-72, într-un meci în care Kevin Durant a reuşit 19 puncte, 7 recuperări şi 2 blocaje.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close