Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Ray Allen, de neoprit la 35 de ani. L.A. Lakers - Boston Celtics 94-103

Ray Allen, de neoprit la 35 de ani. L.A. Lakers - Boston Celtics 94-103

Ray Allen, de neoprit la 35 de ani. L.A. Lakers - Boston Celtics 94-103
Sursa foto: ray allen
07 Iun 2010   •   16:36

Boston Celtics au învins duminică seară Los Angeles Lakers în meciul doi al finalei NBA, chiar pe coasta Pacificului. Veteranul Ray Allen, de aproape 35 de ani, a făcut ravagii din spatele liniei de trei puncte, stabilind chiar un record. Astfel, Allen a înregistrat cel mai multe coşuri de trei din istoria meciurilor de playoff NBA. Pentru următoarele trei partide, finala se va muta la Boston.
Învingători în primul meci, pe teren propriu, Lakers nu au reuşit să reediteze performanţa bună şi luni. Cu toate că Garnett a comis prea multe faulturi şi nu a jucat, practic, nici un rol în meci, iar Pierce a fost şi el sub nivelul lui obişnuit, Ray Allen şi Rajon Rondo au compensat. Boston şi-a făcut repede un avantaj de zece puncte, dar până la pauză Kobe Bryant şi-a readus echipa în joc. Lakers au şi condus la un moment dat, dar Boston nu a putut fi oprită.
Cu Rondo pasator de excepţie, Allen a stabilit un record al meciurilor de playoff NBA, înscriind de nu mai puţin de opt ori de la trei puncte, din doar 11 încercări. Cele 32 de puncte au fost de ajuns pentru ca echipa antrenată de Doc Rivers să se impună şi să aibă avantajul strategic în această finală.
"Amândoi (n.r. Allen şi Rondo) au fost magnifici. Ray a făcut o treabă excelentă în prima repriză să-şi facă loc pentru şuturi. Colegii au văzut în ce formă este şi au făcut totul pentru a-i face spaţiu şi a-i pasa. Nu l-am mai văzut niciodată mai bun ca în seara asta", a declarat tehncianul Celtics, potrivit Eurosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics NBA Los Angeles Lakers
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close